Στην πρώην αντιδήμαρχο Πειραιά, Πασχαλίνα Καλαγιά- Καραμαλάκου ανήκει η σορός που εντοπίστηκε χθες το πρωί σε διαμέρισμα στη Βουλιαγμένη έπειτα από φωτιά που εκδηλώθηκε εντός αυτού από άγνωστη αιτία.
Όπως έγινε γνωστό από την Πυροσβεστική η φωτιά ξέσπασε τα ξημερώματα σε κατοικία επί της οδού Αμάλθειας στη Βουλιαγμένη και κατά τη διάρκεια της κατάσβεσης οι πυροσβεστικές δυνάμεις εντόπισαν νεκρή τη γυναίκα, η οποία φέρεται να είχε κινητικά προβλήματα. Παράλληλα, απεγκλωβίστηκαν οι κόρες της και μεταφέρθηκαν προληπτικά στο νοσοκομείο.
Τη βαθιά του θλίψη και τα συλλυπητήριά του για το θάνατο της πρώην αντιδημάρχου Πειραιά εξέφρασε ο δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μώραλης.
«Αποχαιρετώ με βαθιά θλίψη την Πασχαλίνα Καλαγιά-Καραμαλάκου, η οποία έφυγε με τόσο άδικο τρόπο από την ζωή.
Μια ιδιαιτέρως αξιόλογη γυναίκα, η οποία είτε ως Δημοτική Σύμβουλος, καθώς εκλεγόταν επί σειρά ετών και από πολύ νεαρή ηλικία είτε από άλλες σημαντικές θέσεις ευθύνης, υπηρέτησε με ευσυνειδησία και αγάπη την πόλη μας, τον Πειραιά.
Η Πασχαλίνα Καλαγιά-Καραμαλάκου, ήταν μια ιδιαίτερη παρουσία στον Δήμο και στα αυτοδιοικητικά κοινά του Πειραιά.
Ήταν μια πολύ δυναμική προσωπικότητα με ιδιαίτερες παράλληλα ευαισθησίες και με αίσθημα κοινωνικής αλληλεγγύης. Διετέλεσε Αντιδήμαρχος Βρεφονηπιακών Σταθμών και Μέριμνας Υπερηλίκων, Πρόεδρος της ΚΟ.Δ.Ε.Π., Πρόεδρος της ΔΕ.Π.Ε.Π., Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος Πρόνοιας, αφήνοντας το δικό της αποτύπωμα στις κοινωνικές δράσεις που αναπτύσσει ο Δήμος Πειραιά.
Η Πασχαλίνα Καλαγιά-Καραμαλάκου ήταν πάντα κοντά και διακριτικά στους αδύναμους συνανθρώπους μας και η προσωπική της προσφορά στις ευπαθείς ομάδες της πόλης μας ήταν συνεχής, ευρέως γνωστή και αξιομνημόνευτη. Στην οικογένειά της και στους οικείους της εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια». αναφέρει ο Γ.Μώραλης στην ανακοίνωσή του.
Σημειώνεται ότι την προανάκριση για τα αίτια της φωτιάς διενεργεί το αρμόδιο ανακριτικό τμήμα.
(ΑΠΕ -ΜΠΕ / photo: eurokinissi)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Νέα σημαντική εξέλιξη σε σχέση με την δολοφονία του Κερκ στις ΗΠΑ
- Χ. Δούκας: Δημόσιες διαβουλεύσεις για την “Ανοιχτή Γειτονιά των 15 λεπτών”
- Ο Νίκος Δένδιας συνεχάρη τον Εμμανουήλ Καραλή
- Χωρίς τέλος οι μεταναστευτικές ροές στην Κρήτη – 32 άτομα αποβιβάστηκαν στα νότια παράλια
- Το ρωσικό λιμάνι Πριμόρσκ ξανάρχισε μερικώς την φόρτωση πετρελαίου
- Νέος ΚΟΚ: Πάνω από 14.000 έλεγχοι της Τροχαίας στην Αττική το τριήμερο 12 έως 15 Σεπτεμβρίου
- Λόγια από την Φινλανδία αμφισβητούν το αφήγημα του ΝΑΤΟ που οδηγεί την Ευρώπη σε πόλεμο
- Έφοδος της ΕΛ.ΑΣ. στις φυλακές Κορυδαλλού – Τι εντόπισαν οι αστυνομικοί
- Ο Μητσοτάκης συνεχάρη τον Βασίλη Σπανούλη
- Κικίλιας για μεταναστευτικό: «Καθημερινή μάχη των λιμενικών στα θαλάσσια σύνορά μας»
Κύρια Θέματα

















