Η Ρωσία είναι ανοιχτή σε μια οικονομική συνεργασία με τις Ηνωμένες Πολιτείες, δήλωσε σήμερα ο νέος ειδικός απεσταλμένος του προέδρου Βλαντίμιρ Πούτιν για την διεθνή οικονομική και επενδυτική συνεργασία, απαντώντας στην πρόσκληση του Ντόναλντ Τραμπ για «μεγάλες συναλλαγές οικονομικής ανάπτυξης με την Ρωσία», για την οποία ο Τραμπ ενημέρωσε δυτικούς ηγέτες.
«Η Ρωσία είναι ανοιχτή σε μια οικονομική συνεργασία Ηνωμένων Πολιτειών – Ρωσίας και πιστεύει ότι μια τέτοια συνεργασία είναι το κλειδί για μια πιο ανθεκτική παγκόσμια οικονομία», δήλωσε ο Ρώσος απεσταλμένος Κίριλ Ντμίτριεφ, ο οποίος διορίστηκε στις 23 Φεβρουαρίου, σύμφωνα με ανακοίνωση.
Πίσω στον Λευκό Οίκο, ο Αμερικανός Ντόναλντ Τραμπ, μιλώντας δίπλα στον Γάλλο πρόεδρο, Εμμανουέλ Μακρόν, απέφυγε να χαρακτηρίσει τον Πούτιν δικτάτορα, όπως είχε αποκαλέσει τον Βολοντίμιρ Ζελένσκι.
«Αποκαλέσατε τον Ζελένσκι δικτάτορα. Θα χρησιμοποιούσατε τις ίδιες λέξεις σε σχέση με τον Πούτιν;», ήταν η ερώτηση που του έγινε!
«Δεν χρησιμοποιώ αυτές τις λέξεις εύκολα», απάντησε ο Αμερικανός πρόεδρος
Trump refused to call Putin a dictator during the meeting with France's President Macron in Washington DC today.
— Douggie Fukkew (@MrFukkew) February 24, 2025
Journalist: You called Zelenskyy a dictator. Would you use the same words in reference to Putin?
Trump: I don't use those words lightly. pic.twitter.com/7xAVLWrt0I
Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ/photo EPA-AFP POOL
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- ΕΚΠΑ για σεισμό στην Εύβοια: Δεν υπάρχουν ιστορικά προηγούμενα στην περιοχή – Συνεχείς μετασεισμοί
- Αμετακίνητο το Ισραήλ σε αυτά που θέλει! Τι συνέβη για πρώτη φορά από την ανεξαρτησία του Κατάρ
- Ο Μακρόν διόρισε νέο πρωθυπουργό – Αυτός είναι
- Ποιος είναι ο Χαλίλ αλ Χάγια, ο ηγέτης της Χαμάς, που μπήκε στο στόχαστρο του Ισραήλ
- Το “Κύμα” του Σεπτεμβρίου: Έτοιμοι για μια νέα δουλειά; Να γιατί είναι πιο πιθανό να προσληφθείτε τώρα
- Ισραήλ: Αναχαιτίστηκε πύραυλος που εκτόξευσαν οι Χούθι της Υεμένης
- “Knives Out 3”: Ο Daniel Craig επιστρέφει ως Benoit Blanc με την πιο επικίνδυνη και σκοτεινή υπόθεση, vid
- Ντόχα: Πέντε οι νεκροί, όχι από την ηγεσία της Χαμάς, σύμφωνα με αραβικά ΜΜΕ
- Ν. Παπανδρέου στην Ευρωβουλή: Η προστασία του περιβάλλοντος είναι πατριωτική πράξη
- Νέα σημαντική κίνηση των Ρώσων την ώρα που επικρατεί αναβρασμός στην Μέση Ανατολή!