Από νωρίς, θέσεις …μάχης έχουν πάρει μπροστά στις ψησταριές με τα σουβλάκια και τα άλλα κρέατα μικροί και μεγάλοι, τόσο στο κέντρο όσο και στους περιφερειακούς δήμους της πόλης.
Πλήθος κόσμου, πολλοί ντυμένοι καρναβάλια, διασκεδάζει με επίκεντρο την οδό Βασιλέως Ηρακλείου, την Άθωνος, εντός και πέριξ των παραδοσιακών αγορών Καπάνι και Μοδιάνο, όπου ακούνε μουσική για την οποία φρόντισαν τα καταστήματα, χορεύουν στο δρόμο και φυσικά… τσικνίζουν. Το γλέντι στο κέντρο της πόλης, για το οποίο ο δήμος Θεσσαλονίκης έχει φροντίσει να είναι στολισμένο αποκριάτικα, αναμένεται να συνεχιστεί όλο το βράδυ.
Η ίδια εικόνα επικρατεί σε επιχειρήσεις εστίασης αλλά και άλλου είδους επιχειρήσεις εκτός του κέντρου της Θεσσαλονίκης όπου εργαζόμενοι, καιρού επιτρέποντος, έστησαν υπαίθριες ψησταριές σε πεζοδρόμια και δρόμους. Αποκριάτικες εκδηλώσεις διοργανώνουν, μεταξύ άλλων, σήμερα Τσικνοπέμπτη, οι δήμοι Καλαμαριάς, Νεάπολης-Συκεών, Θέρμης και Κορδελιού-Ευόσμου.
ΑΠΕ-ΜΠΕ / Πηγή βίντεο: thestival. gr / photo: eurokinissi
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Στη φυλακή o ιερέας YouTuber και άλλα τρία μέλη του κυκλώματος διακίνησης ναρκωτικών και μεταναστών
- Το «σκοτεινό» σχέδιο εναντίον της Ρωσίας απέτυχε
- Συνελήφθη 19χρονος για revenge porn σε βάρος ανήλικης – Την απειλούσε ότι θα δημοσίευε προσωπικά της βίντεο
- Αλευροσκώληκες, έντομα, γρύλοι: Προωθούν τα έντομα για τροφή των αστροναυτών και στο διάστημα
- Πάνω από 100.000 νοικοκυριά εντάσσονται στο Πρόγραμμα «Αλλάζω Σύστημα Θέρμανσης και Θερμοσίφωνα»
- Ο Αμπάς υπόσχεται “μεταρρυθμίσεις” στην Παλαιστινιακή Αρχή και ταχεία διεξαγωγή εκλογών
- Ελβετία: Πάνω από 25 εκατομμύρια δολάρια για ένα μπλε διαμάντι σε δημοπρασία του Christie’s
- Δύσκολα τα πράγματα για τον Ζελένσκι! Θα μπορέσει να ξεπεράσει αυτή την κρίση;
- Μικελάντζελο Πιστολέτο: Ο 92χρονος καλλιτέχνης παρουσίασε έργο του στη σκιά των Μεγάλων Πυραμίδων της Γκίζας, vid
- Τα νεότερα για το τουρκικό C-130 που συνετρίβη – Πώς το έμαθε ο Ερντογάν









