Στην εικόνα, που μπορείτε να δείτε παρακάτω, ο Ματ Ντέιμον φαίνεται να είναι ντυμένος ως Οδυσσέας. Φοράει μια αρχαιοελληνική ενδυμασία και ένα εντυπωσιακό αρχαιοελληνικό κράνος. Βασικά, φαίνεται έτοιμος για μάχη.
Αυτή είναι η πρώτη ταινία του Nolan μετά το Oppenheimer, το οποίο κέρδισε πολλά Όσκαρ, συμπεριλαμβανομένης της Καλύτερης Ταινίας , πέρυσι.
Στο πρωταγωνιστικό καστ συμμετέχουν επίσης οι Tom Holland, Anne Hathaway, Jon Bernthal, Mia Goth, Charlize Theron, Robert Pattinson, Zendaya, Elliot Page, Lupita Nyong’o, Samantha Morton, Will Yun Lee, Himesh Patel, Benny Safdie και άλλοι. Προς το παρόν, δεν είναι σαφές ποιος υποδύεται ποιον, εκτός από τον Ντέιμον που παίζει τον πρωταγωνιστή της Οδύσσειας. Μπορούμε επίσης να μαντέψουμε ότι ο Holland θα υποδυθεί τον γιο του Οδυσσέα, τον Τηλέμαχο, αν και αυτό είναι καθαρά μια εικασία προς το παρόν.
Η Οδύσσεια, είναι το επικό ποίημα του Ομήρου που ακολουθεί τα γεγονότα της Ιλιάδας (που απεικονίζει τον Τρωικό πόλεμο). Στην ιστορία, ο Οδυσσέας κάνει το μακρύ ταξίδι του για το σπίτι από την Τροία σε μια επίπονη δεκαετία, προσπαθώντας να επανενωθεί με τη σύζυγό του Πηνελόπη και τον γιο του Τηλέμαχο. Ωστόσο, τα ταξίδια του είναι γεμάτα κινδύνους, συμπεριλαμβανομένων συναντήσεων με έναν Κύκλωπα, αλλά και το τραγούδι των Σειρήνων.
Η ταινία θα γυριστεί με νέα τεχνολογία IMAX και τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν στο αρχαίο ελληνικό νησί “Αιγούσα” ή στα ιταλικά Favigniana, στη Σικελία, ενώ οι σκηνές με τον Κύκλωπα θα γυριστούν όπως λένε στην Ελλάδα στο Σπήλαιο του Νέστορα, στην παραλία της Βοϊδοκοιλιάς στη Μεσσηνία.
Η Οδύσσεια έρχεται στους κινηματογράφους στις 17 Ιουλίου 2026.
Δείτε την ΦΩΤΟ ΕΔΩ
photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ – EPA-EPA
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- 60 μεταπτυχιακοί φοιτητές της Ιατρικής Σχολής ΕΚΠΑ συμμετείχαν στην εκδήλωση «Ημέρα Καριέρας» του ΣΦΕΕ
- Ευλογιά των αιγοπροβάτων: Σε λειτουργία από τη Δευτέρα τρεις σταθμοί απολύμανσης οχημάτων στη Δράμα
- 2026 VS 2019 σε ένα ΒΙΝΤΕΟ που έκανε αίσθηση
- Η εξέλιξη του Επταπυργίου στον χρόνο στην παρουσίαση του βιβλίου «Γεντί Κουλέ, η Βαστίλη της Θεσσαλονίκης»
- Άννα Καραμανλή: “Σαν τη Θεσσαλονίκη δεν υπάρχει” – Ανερχόμενος διεθνής προορισμός για τους τουρίστες η πόλη
- Θα κάνει το λάθος ο Τραμπ; «Σχεδιάζει χερσαία εισβολή ενώ μιλάει για διαπραγματεύσεις»
- Βρετανία: Αυτοκίνητο χτύπησε πολλούς πεζούς στο κέντρο της πόλης Ντέρμπι, επτά τραυματίες, vid
- Επεισόδιο τα ξημερώματα στα Εξάρχεια- Έγιναν 114 προσαγωγές
- Κ. Τσουκαλάς: Η «μόνιμη βελτίωση του εισοδήματος» είναι η σταθερή απόκλιση από το μέσο ευρωπαϊκό επίπεδο ζωής
- Χιουμοριστικό βίντεο στην Ιαπωνία: Όταν κολλάς με το σκουπίδι για πάντα…λόγω έλλειψης κάδων!









