Ανθρωποκτονία, «δείχνει» η ιατροδικαστική εξέταση της σορού του 70χρονου, ο οποίος εντοπίστηκε νεκρός στο σπίτι του στο χωριό Ζυγός στην Κέρκυρα.
Ο άτυχος άνδρας, φέρει σοβαρό κτύπημα με νύσσον και τέμνον όργανο, πιθανόν μαχαίρι, πίσω χαμηλά στον θώρακα. Ο θανάσιμα τραυματισμένος άνδρας εντοπίστηκε νωρίς το πρωί στο σπίτι όπου διέμενε με τον αδελφό του.
Σύμφωνα με τα όσα είπε στους Αστυνομικούς, χθες το βράδυ βρήκε σοβαρά τραυματισμένο τον 70χρονο έξω από το σπίτι τους και όταν του είπε να μεταφέρει στο Νοσοκομείο εκείνος αρνήθηκε. Επιπλέον, ανέφερε ότι κατά την προσπάθειά του σήμερα το πρωί να του δώσει βοήθεια, άφησε την τελευταία του πνοή και ενημέρωσε συγγενικά πρόσωπα.
Η σορός μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο και ακολούθησε η ενημέρωση της αστυνομίας η οποία μετέβη στο σημείο.
(ΑΠΕ -ΜΠΕ / Μ. Τζώρα / photo: pixabay)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Τρομερό αλλά πραγματικό! Τι παρατηρείται στην Ευρώπη αλλά όχι στην Ελλάδα
- Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 42χρονη που κατείχε ναρκωτικά για λογαριασμό 47χρονου κρατούμενου
- Θεσσαλονίκη: Δωρεάν ξεναγήσεις στις βίλλες – μνημεία της Βασιλίσσης Όλγας
- Κόντρα στη Βουλή για το εργασιακό νομοσχέδιο – Ζητούν την απόσυρσή του
- ΕΟΤ: Οι διακοπές εμπειρίας στην Ελλάδα προκαλούν το ενδιαφέρον των Βρετανών
- Θεσσαλονίκη: Περισσότερα ρούχα από την Κίνα μπήκαν στις αγορές της Ευρώπης στο πρώτο εξάμηνο του 2025
- Συρία: Τρεις νεκροί σε κουρδικούς βομβαρδισμούς στο Χαλέπι
- Προσχέδιο Προϋπολογισμού: Πριν από το 2031 η εξόφληση των δανείων του επίσημου τομέα από το πρώτο μνημόνιο
- Ανάρτηση Μητσοτάκη για το Ισραήλ και τη Χαμάς
- Ζαχαριάδης: Στόχος να διαμορφωθεί ένα μπλοκ για να μπορέσει να κερδίσει τον Μητσοτάκη