Οκτώ πτήσεις, 4 τακτικές και 4 έκτακτες, από την Σαντορίνη προς την Αθήνα, όλες με αεροσκάφη Airbus 320 με χωρητικότητα μεγαλύτερη από 1.400 θέσεις συνολικά, έχουν προγραμματισθεί για σήμερα Τρίτη 4 Φεβρουαρίου, από την Aegean. Αυτή την ώρα, σύμφωνα με την εταιρεία, υπάρχουν ακόμη διαθέσιμες θέσεις σε τουλάχιστον 2 από τις σημερινές έκτακτες πτήσεις από Σαντορίνη για Αθήνα.
Χθες, Δευτέρα, η Aegean, εκτέλεσε 9 συνολικά πτήσεις από Σαντορίνη για Αθήνα, 4 τακτικές και 5 έκτακτες μεταφέροντας συνολικά 1.294 επιβάτες από το νησί προς την Αθήνα. «Συνολικά κατά τις δυο πρώτες μέρες, Δευτέρα και Τρίτη, περίπου 2.500-2.700 επιβάτες θα έχουν μεταφερθεί από Σαντορίνη προς Αθήνα με τις πτήσεις μας», αναφέρει η Aegean σε ενημέρωσή της.
Και προσθέτει: «Είναι προφανές ότι λόγω των ειδικών συνθηκών τα αεροπλάνα φτάνουν στην Σαντορίνη με ελάχιστους επιβάτες, κυρίως από διάφορα κλιμάκια υπηρεσιών, ενώ οι πτήσεις από Σαντορίνη αναχωρούν γεμάτες. Οι ναύλοι για τις θέσεις που προσφέρθηκαν σε όλες τις επιπρόσθετες, έκτακτες πτήσεις που πραγματοποιούνται χθες και σήμερα κυμαίνονται μεταξύ 55-65 ευρώ (μαζί με τον ΦΠΑ και φόρους αεροδρομίων 22 ευρώ από Σαντορίνη- Αθήνα). Εφόσον εξακολουθεί να παρίσταται ανάγκη θα προστεθούν και νέες, έκτακτες πτήσεις και για Τετάρτη 5/2».
(ΑΠΕ -ΜΠΕ / photo: eurokinissi)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Οι ΗΠΑ έχουν πλήξει ή βυθίσει πάνω από 20 ιρανικά πλοία, σύμφωνα με τον αμερικανικό στρατό
- ΥΠΑΑΤ: 49 νέες προσλήψεις για την αντιμετώπιση της ευλογιάς – Από το Σάββατο 5 Μαρτίου οι αιτήσεις
- Περισσότερα από 100 ισραηλινά μαχητικά έριξαν πάνω από 250 βόμβες σε σημείο-κλειδί στην Τεχεράνη
- Η Πορτογαλία έδωσε άδεια στις ΗΠΑ να χρησιμοποιήσουν αεροπορική βάση “υπό όρους”
- «Όλοι Digital: Ενδυνάμωση και Συμμετοχή για Όλους»: Eθνική πρωτοβουλία για ηλικιωμένους και άτομα με αναπηρία
- Σχέδιο επαναπατρισμού Βέλγων πολιτών από τη Μέση Ανατολή μέσω Αιγύπτου
- Η Τουρκία κάλεσε τον Ιρανό πρεσβευτή μετά την εκτόξευση πυραύλου που εισήλθε στον τουρκικό εναέριο χώρο
- Το βρετανικό πολεμικό πλοίο ΗΜ Dragon θα καθυστερήσει να φτάσει στην Κύπρο
- Ο πόλεμος στο Ιράν παραβιάζει τον Χάρτη των Ηνωμένων Εθνών, σύμφωνα με αποστολή του ΟΗΕ
- Η Κίνα θα στείλει ειδικό απεσταλμένο στη Μέση Ανατολή









