Πρόκειται, ως γνωστόν, για συνέπεια της χθεσινής απόφασης του εφετείου της Ρώμης να μην επικυρώσει την προσωρινή τους κράτηση.
Στο μεταξύ, ο ιταλικός Τύπος αναφέρει ότι πηγές του υπουργείου Εσωτερικών της Ρώμης αναφέρθηκαν στο όλο θέμα, τονίζοντας ότι “η κυβέρνηση Μελόνι θα συνεχίσει να ακολουθεί την ίδια οδό”, διότι “θεωρεί πως πρέπει να συνεχιστεί η καταπολέμηση της παράτυπης μετανάστευσης και των αδίστακτων διακινητών ανθρώπων, οι οποίοι εργαλειοποιούν τα αιτήματα ασύλου”.
Σύμφωνα με τον Τύπο, η ιταλική κυβέρνηση θεωρεί ότι “το συγκεκριμένο ιταλο- αλβανικό πρωτόκολλο αποτελεί μοντέλο που πρέπει να λειτουργήσει ως σημείο αναφοράς για τη δημιουργία πραγματικών περιφερειακών κέντρων, θέμα στο οποίο υπήρξε σύγκλιση σε ευρωπαϊκό επίπεδο “.
Θ. Ανδρεάδη – Συγγελάκη – ΑΠΕ-ΜΠΕ / photo: intime
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Μπλόκα Β. Ελλάδας: Σε ποιά σημεία θα κλείσουν δρόμοι
- Η FSB απέτρεψε ακόμα μία τρομοκρατική επίθεση – Τι μεταδίδεται
- Ο βιοχάκερ…Μπράιαν τζόνσον στοχεύει στην “αθανασία” έως το 2039
- Έτοιμος για «μάχη μέχρι τέλους» με τους διεθνιστές απόψε ο Όρμπαν: «Η Ε.Ε. μπαίνει στον πόλεμο», vid
- Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 25χρονος Πακιστανός δραπέτης των αγροτικών φυλακών Κασσαβέτειας
- Ισημερινός: Τι ανακοίνωσαν οι ΗΠΑ
- Θεσσαλονίκη: “Αδυναμία” στα μηχανάκια είχε συμμορία νεαρών – Ανάμεσά τους ένας 15χρονος
- Η ιστορία πίσω από το «Are you talkin’ to me» του Ντε Νίρο, vid
- Κύπελλο Ελλάδας: Ποιά τα δύο ντέρμπι που ίσως προκύψουν στους “8”
- «Στρατιωτικό Σένγκεν» στην Ευρωπαϊκή Ένωση; Αυτές είναι οι νεότερες εξελίξεις
Κύρια Θέματα









