ανέφερε η γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ και βουλευτής Δυτικού Τομέα Αθηνών Μαρία Συρεγγέλα μιλώντας στον Real FM, για το τραγικό δυστύχημα των Τεμπών και πρόσθεσε: «αν επιδιώκαμε τη συγκάλυψη θα πιέζαμε να γίνει μια δίκη άρον – άρον, περιορίζοντας, κατά πολύ, το χρόνο διενέργειας της ανακριτικής διαδικασίας».
Αν είχαμε πάει σε μια γρήγορη δίκη, υπογράμμισε η κ. Συρεγγέλα, τότε δεν θα είχαν προκύψει σημαντικά στοιχεία, όπως τα δύο πορίσματα που θα έρθουν μέσα στον Φεβρουάριο ούτε θα ψηφίζαμε όλες αυτές τις διατάξεις για να διευκολυνθεί το έργο του εισαγγελέα.
«Έχουμε προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες, όπως για παράδειγμα οι αλλαγές στον Ποινικό Κώδικα, ώστε όλα να προχωρήσουν γρήγορα. Χωρίς αυτές τις ενέργειες, από πλευράς του υπουργείου Δικαιοσύνης, η δίκη θα καθυστερούσε ακόμη περισσότερο» σημείωσε η κ. Συρεγγέλα και συμπλήρωσε: «αυτό που μπορούμε να κάνουμε από την πλευρά μας ως κυβέρνηση και ως βουλευτές είναι οτιδήποτε ζητήσει η δικαιοσύνη, για να διευκολύνουμε τη διαλεύκανση της υπόθεσης, να της το δίνουμε».
Τέλος, ερωτηθείσα για τις πανελλαδικές συγκεντρώσεις που έλαβαν χώρα την περασμένη Κυριακή η Γραμματέας της ΝΔ ανέφερε: «Η τραγωδία των Τεμπών είναι μία ανοικτή πληγή που μας πονάει όλες και όλους, για αυτό και οι συγκεντρώσεις δεν ήταν κομματικοποιημένες και ψηφοφόροι της ΝΔ συμμετείχαν σε αυτές. Ήταν όλοι άνθρωποι που ήθελαν να μάθουν τί ακριβώς έχει συμβεί και προπάντων να μην ξανασυμβεί».
ΑΠΕΜΠΕ – φωτο:eurokinissi
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Τρεις συλλήψεις για διακίνηση ναρκωτικών στο Αιγάλεω
- Ο Ρούτε μιλάει για αποστολή νατοϊκών στρατευμάτων στην Ουκρανία σε ξηρά, στεριά και θάλασσα, vid
- Ο πρίγκιπας Λοράν του Βελγίου παραδέχθηκε ότι είχε συναντήσει τον Τζέφρι Έπσταϊν κατ’ ιδίαν
- Πολωνία: Έρευνα για πιθανές σχέσεις ανάμεσα στον Επσταϊν και τις ρωσικές μυστικές υπηρεσίες
- Τσουκαλάς: «Το δίλημμα των επόμενων εκλογών είναι αν θα υπάρχει κυβέρνηση με κορμό το ΠΑΣΟΚ ή τον Λαϊκό Ορθόδοξο Συναγερμό»
- Ψηφιακές υποχρεωτικότητες και AI: «Πρότυπο» χαρακτηρίζει την Ελλάδα ο Πιερρακάκης
- «Καμπανάκι» της ΕΛ.ΑΣ. για απάτη μέσω SMS – Τι στέλνουν οι επιτήδειοι
- Μεγάλες καταστροφές στο Κιλκίς: Πλημμύρισαν πάνω από 10χιλ. στρέμματα γεωργικών εκτάσεων
- Νέα ενέργεια κατά του Χ και του Μασκ στην Ευρώπη – Τον καλούν για κατάθεση
- Βουλή- Εξεταστική για ΟΠΕΚΕΠΕ: Μέχρι 27 Φεβρουαρίου η παράταση εργασιών της Επιτοπής









