Σύμφωνα με την Αστυνομία, ένταση σημειώθηκε στη συμβολή των οδών Αγίων Πάντων και Μαργαροπούλου, στην οδό Εγνατία, ενώ ομάδα ατόμων πραγματοποίησε επίθεση με ρίψεις πετρών και μαρμάρων προς τις αστυνομικές δυνάμεις που βρίσκονταν στο ύψος του Ιερού Ναού Παναγίας Δέξιας.
Προσήχθησαν 23 άτομα τα οποία στη συνέχεια αφέθηκαν ελεύθερα.
Η ανακοίνωση έχει ως εξής: «Μεσημβρινές ώρες σήμερα (26-01-2025) στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση περίπου 30.000 ατόμων με αφορμή το σιδηροδρομικό δυστύχημα που έλαβε χώρα στην περιοχή των Τεμπών.
Κατά τη διάρκεια πορείας που ακολούθησε, 30 περίπου άτομα, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους, στη συμβολή των οδών Αγίων Πάντων με Μαργαροπούλου, αποκόπηκαν από το πλήθος και εξαπέλυσαν σφοδρές επιθέσεις σε βάρος αστυνομικών δυνάμεων, με ρίψη αντικειμένων και μολότοφ, οι οποίοι έκαναν αναγκαία χρήση ενδεδειγμένων μέσων και τακτικών.
Στη συνέχεια, στην οδό Ιασωνίδου, ομάδα ατόμων με καλυμμένα χαρακτηριστικά, αποκόπηκε από το πλήθος και εξαπέλυσε επίθεση με πέτρες και μάρμαρα σε βάρος αστυνομικών δυνάμεων.
Κατά τη διάρκεια κίνησης της προαναφερόμενης πορείας προς την Πλατεία Καμάρας, άγνωστα άτομα, προκειμένου να δυσχεραίνουν τις ενέργειες των αστυνομικών, τοποθετούσαν κάδους απορριμμάτων στη μέση της οδού, ενώ έθεσαν φωτιά σε δύο εξ’ αυτών.
Τέλος, ομάδα ατόμων πραγματοποίησε επίθεση με ρίψεις πετρών και μαρμάρων προς τις αστυνομικές δυνάμεις που βρίσκονταν στο ύψος του Ιερού Ναού Παναγίας Δέξιας.
Κατά την εκδήλωση των αστυνομικών μέτρων πραγματοποιήθηκαν 23 προσαγωγές ατόμων»
ΑΠΕ-ΜΠΕ / photo: intime
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Σήμερα το μεσημέρι η νέα κρίσιμη συνάντηση Μητσοτάκη-αγροτών για τα μπλόκα
- «Φωτιά» εντός ΝΑΤΟ και ΟΗΕ θέλει να βάλει ο Τραμπ – Κοσμογονικές εξελίξεις
- Χειμωνιάτικο το σκηνικό και σήμερα σε όλη τη χώρα – Τσουχτερό κρύο και προειδοποίηση για θυελλώδεις ανέμους
- «Διακυβεύεται η παγκόσμια τάξη όπως την ξέρουμε»: Σε φανερό πανικό οι διεθνιστές
- Μακρόν για σιδηροδρομικό δυστύχημα στην Ισπανία: «Σκεφτόμαστε τα θύματα – Η Γαλλία θα σταθεί στο πλευρό σας»
- Η Κλαυδία αποθεώθηκε στο Φεστιβάλ Ελληνικού χορού στην Νέα Ορλεάνη, vid
- Η τρομακτική στιγμή που φορτηγό… γκρεμίζει μεγάλη πεζογέφυρα στη Ρωσία, vid
- Ουκρανία: Ο επικεφαλής διαπραγματευτής δηλώνει ότι είχε “ουσιαστικές” συνομιλίες με τις ΗΠΑ
- Σαν σήμερα 19 Ιανουαρίου: Ποια τα σημαντικότερα γεγονότα της ημέρας
- Συρία: Ο απεσταλμένος των ΗΠΑ πιστεύει ότι η συμφωνία και η εκεχειρία αποτελούν “σημείο καμπής”









