Τα απίστευτα νούμερα σε σχέση με την Ουκρανία συνεχίζονται, καθώς η χώρα μπήκε μπροστά, κατά πολλούς, από το ΝΑΤΟ για να απειληθεί η Ρωσία. Η Ουκρανία έχει ήδη χάσει περισσότερους στρατιώτες στη σύγκρουση με την Ρωσία από ό,τι οι Ηνωμένες Πολιτείες στους πολέμους του Βιετνάμ και της Κορέας μαζί, δήλωσε ο ειδικός απεσταλμένος των ΗΠΑ για την Ουκρανία, Κιθ Κέλογκ.
«Ξέρετε, μόνο η Ουκρανία και μόνο, έχει χάσει περισσότερους στρατιώτες σε τρία χρόνια από ό,τι εμείς χάσαμε σε ολόκληρο τον πόλεμο του Βιετνάμ και στον πόλεμο της Κορέας μαζί», είπε ο Kellogg στο Fox News.
Ukraine lost more soldiers than the US in Vietnam and Korea — Keith Kellogg
— ☦️Jacob🇷🇺Charite☦️ Иагов (@jaccocharite) January 25, 2025
Donald Trump's special envoy to Ukraine criticized the Biden administration's approach to ending the Ukraine conflict "kinetically, by killing each other." pic.twitter.com/JkmcGuk6U0
Ο πόλεμος της Κορέας διήρκεσε από το 1950 έως το 1953 και στοίχισε τη ζωή σε περισσότερους από 36.000 Αμερικανούς στρατιώτες, ενώ ο πόλεμος του Βιετνάμ διήρκεσε από το 1955 έως το 1975 και στοίχισε την ζωή σε περισσότερους από 58.000 Αμερικανούς στρατιώτες, σχολιάζει το Sputnik.
Ο Kellogg πιστεύει ότι η σύγκρουση στην Ουκρανία πρόκειται να τελειώσει και ότι ο Τραμπ είναι το μόνο άτομο που είναι ικανό να το πετύχει .
Κατά τη διάρκεια της προεκλογικής του εκστρατείας, ο Τραμπ υποσχέθηκε να τερματίσει τη σύγκρουση εντός 24 ωρών από την ανάληψη των καθηκόντων του. Εν τω μεταξύ, ο Kellogg έχει θέσει ως στόχο να τερματίσει τη σύγκρουση σε 100 ημέρες μετά την ορκωμοσία του Τραμπ.
Η Μόσχα πιστεύει ότι οι προμήθειες όπλων στην Ουκρανία εμποδίζουν την διευθέτηση και εμπλέκουν άμεσα τις χώρες του ΝΑΤΟ στην σύγκρουση. Ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ έχει δηλώσει ότι οι ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ όχι μόνο προμηθεύουν όπλα στο Κίεβο, αλλά εκπαιδεύουν επίσης προσωπικό στο Ηνωμένο Βασίλειο, την Γερμανία, την Ιταλία και άλλες χώρες.
Όλα αυτά ο Τραμπ πρέπει να τα σταματήσει άπαξ και θέλει ειρήνη!
photo ΑΠΕ-ΜΠΕ/EPA-UPI POOL
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Συμφοιτητής της Κέιτ και του Πρίγκιπα Γουίλιαμ σκοτώθηκε πέφτοντας από ύψος
- Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης: Επανενεργοποίηση της ρύθμισης των 120 και 48 δόσεων προς τον ΕΦΚΑ ζητά με επιστολή
- Μάγειρες υποδύονται χαρακτήρες πολεμικών τεχνών…σε κινέζικο εστιατόριο
- Προχωρούν οι Ρώσοι! Καλούν τους Ουκρανούς σε Ποκρόφσκ και Κουπιάνσκ να παραδοθούν για να σωθούν
- Συμφωνία στην Ε.Ε. για τους «πράσινους στόχους» αλλά με… υποχωρήσεις
- Μητσοτάκης-Γκίλφοϊλ: Αυτά ειπώθηκαν μεταξύ άλλων
- Χάρηκε ο Α. Τσίπρας με τη νίκη των διεθνιστών στη Νέα Υόρκη: «Μπορούμε!»
- ΣΥΡΙΖΑ: Ο θρίαμβος του Ζ. Μαμντάνι μπορεί να αλλάξει τα πάντα
- Έκρηξη τα ξημερώματα έξω από κέντρο διασκέδασης στο Περιστέρι
- Οδηγός παθαίνει σοκ όταν βλέπει αεροσκάφος να συντρίβεται μερικά μέτρα μακριά του, vid









