Οι αγρότες της περιοχής του νομού Λάρισας, συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους, ενισχύοντας το μπλόκο της Γυρτώνης, όπου παραμένουν για δεύτερη ημέρα με τα αγροτικά τους μηχανήματα.
Παράλληλα, σήμερα αναμένεται η άφιξη αγροτικών οχημάτων από τις παρακάρλιες περιοχές, αλλά και συμμετοχή νέων τρακτέρ από τις περιοχές του Δήμου Κιλελέρ και του Πλατυκάμπου. Παραγωγοί από την περιοχή του Τυρνάβου, της Ελασσόνας, της Αγιάς μετακινήθηκαν στο σημείο.
Σημαντικό γεγονός της ημέρας αποτελεί η εκλογή της επιτροπής του μπλόκου, η οποία θα οριστεί με στόχο τον συντονισμό των δράσεων και την χάραξη της στρατηγικής για τα επόμενα βήματα των κινητοποιήσεων. Αύριο Σάββατο θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη αγροτών στο σημείο και θα συζητηθεί η πορεία των κινητοποιήσεων.
Ηλία Σκυλάκου – ΑΠΕ-ΜΠΕ / photo: eurokinissi
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Σε Βρυξέλλες και Λουξεμβούργο μεταβαίνει ο Κ. Πιερρακάκης
- Σύγκληση Συμβουλίου Πολιτικών Αρχηγών ζητάει ο ΣΥΡΙΖΑ για Κύπρο και Μ. Ανατολή
- Το μηχανικό “θαύμα” του ταχύτερου ανελκυστήρα στον κόσμο – Πού βρίσκεται και τι ταχύτητα «πιάνει»; (Vid)
- Ο στρατός των ΗΠΑ λέει πως κατέστρεψε «κέντρα διοίκησης» των Φρουρών της Επανάστασης στα πλήγματά του στο Ιράν
- Μελάνια Τραμπ στον ΟΗΕ: «H ειρήνη δεν χρειάζεται να είναι εύθραυστη»
- Οι ΗΠΑ προέτρεψαν τους υπηκόους τους σε σχεδόν όλη τη Μέση Ανατολή να «φύγουν τώρα»
- Νέα διαταγή να απομακρυνθούν οι κάτοικοι κοινοτήτων στον Λίβανο εξέδωσε ο ισραηλινός στρατός
- Σύμφωνα με τον Νετανιάχου, ο πόλεμος των ΗΠΑ και του Ισραήλ με το Ιράν δεν θα είναι «χωρίς τέλος»
- Γιατί η ρεζέρβα στα αυτοκίνητα μπορεί να είναι μικρότερη από τους υπόλοιπους τροχούς;
- Μεντβέντεφ: Έκανε σοβαρό λάθος ο Τραμπ, αν συνεχίσει τότε σίγουρα θα ξεσπάσει ο Τρίτος Παγκόσμιος









