Ο 79χρονος κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος. Σύμφωνα με τους συνηγόρους υπεράσπισής του, Γιάννη Καραϊσκάκη και Μιχάλη Σφακιανάκη, κατά την απολογία του υποστήριξε πως δεν είχε προσχεδιάσει την επίθεση, ότι συνάντησε τυχαία τον 49χρονο μέσα στην επιχείρηση ζωοτροφών και πως την ώρα εκείνη δεν λειτουργούσε με λογική, ενθυμούμενος τον 34χρονο γιο του που τραυματίστηκε θανάσιμα το 2012, με δράστη συγγενικό πρόσωπο του 49χρονου.
Μάλιστα όπως σημείωσαν οι συνήγοροι υπεράσπισης, ο ηλικιωμένος «που δεν επιχείρησε να ωραιοποιήσει τα πράγματα» -όπως χαρακτηριστικά αναφέρθηκε- εξέφρασε τη θλίψη του για τον τραυματισμό του 35χρονου εργαζομένου, συμπληρώνοντας ότι στο πρόσωπο του τραυματισμένου νεαρού, ο 79χρονος «είδε τον νεκρό γιο του».
Σε βάρος του 79χρονου έχει ασκηθεί δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση, οπλοχρησία, παράνομη οπλοφορία και παράνομη οπλοκατοχή.
Υπενθυμίζεται ότι το αιματηρό επεισόδιο, σημειώθηκε το μεσημέρι της περασμένης Δευτέρας και ενώ ο 49χρονος άνδρας, με τον οποίον ο 79χρόνος έχει διαφορές, βρισκόταν σε επιχείρηση ζωοτροφών.
Αντιλαμβανόμενος την παρουσία του 49χρονου, ο ηλικιωμένος προσπάθησε να τον τραυματίσει αρχικά με το όχημά του και αφού δεν τα κατάφερε, με το όπλο στο χέρι κατέβηκε από το αυτοκίνητο και άρχισε να τον πυροβολεί.
Από τους πυροβολισμούς τραυματίστηκε 35χρονος εργαζόμενος στην επιχείρηση, ενώ τραυματισμένος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και ο 49χρονος.
Ελεύθερη, με τον περιοριστικό όρο να μην πλησιάζει τον 49χρονο στα εκατό μέτρα, αφέθηκε χθες η 80χρονη σύζυγος του 79χρονου, η οποία βρισκόταν μαζί του κατά το χρόνο του αιματηρού επεισοδίου.
Σε βάρος της έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για απλή συνέργεια -με ψυχική συνδρομή- στην απόπειρα ανθρωποκτονίας, σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση.
(ΑΠΕ -ΜΠΕ / Ουρανία Μωραΐτη / photo: intime)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Συγκλονιστικοί ισχυρισμοί για την Παγκόσμια Τράπεζα! Γιατί συμβαίνει αυτό;
- «Αν πέσει η Ιερουσαλήμ, θα καεί η Κωνσταντινούπολη», δήλωσε ο Μπαχτσελί
- Ισραήλ: Μη επανδρωμένο αεροσκάφος από την Υεμένη συνετρίβη στον περίβολο ξενοδοχείου στην Εϊλάτ
- Οι Χριστιανοί στη Συρία γιορτάζουν την ημέρα του Σταυρού – Δείτε βίντεο
- «No Escape From Now»: Το ντοκιμαντέρ για τον Όζι Όσμπορν θα κάνει πρεμιέρα τον Οκτώβριο – Δείτε το συγκινητικό τρέιλερ
- Ιταλία: Πρόταση να δοθεί το όνομα του Τζόρτζιο Αρμάνι στο αεροδρόμιο του νησιού Παντελερία
- Άναυδοι οι αρχαιολόγοι: Βρέθηκαν μούμιες στην Ασία 9.500 χρόνια αρχαιότερες από τις αιγυπτιακές
- Δημοσκόπηση: Χαμός με τον αριθμό κομμάτων που μπαίνουν Βουλή! Πόσοι θα ψήφιζαν πιθανό κόμμα Σαμαρά
- «Ο ήλιος ξυπνάει σιγά σιγά»: Η NASA προειδοποιεί ότι η ηλιακή δραστηριότητα θα παραμείνει υψηλή
- ΕΣΕΕ: Το ελληνικό εμπόριο σε νέα «τροχιά» ενόψει τεχνολογικών και γεωπολιτικών εξελίξεων
Κύρια Θέματα

















