Μόλις λίγες μέρες απομένουν μέχρι την ορκωμοσία του συζύγου της και η Μελάνια Τραμπ ξεμπρόστιασε το ζεύγος Ομπάμα για την τελευταία φορά που αυτή και η οικογένειά της μετακόμισαν στον Λευκό Οίκο.
Μετά από μήνες εικασιών σχετικά με τη στάση της Μελάνια για την επιστροφή της στον Λευκό Οίκο, τελικά κάθισε με την παρουσιάστρια του Fox News, Ainsley Earhardt και μίλησε για τα σχέδιά της για τη δεύτερη θητεία της ως πρώτη κυρία.
Η Έρχαρτ ρώτησε: “Πώς είναι που επιστρέφεις στον Λευκό Οίκο; … Τι διαφορετικό έχει αυτή τη φορά;”
Σε μια αιχμηρή απάντηση, η Μελάνια απάντησε: “Η πρώτη φορά ήταν πρόκληση. Δεν είχαμε πολλές πληροφορίες. Αλλά, αυτή τη φορά, έχω πληροφορίες για τα πάντα!”
Η αναφορά της Μελάνια στρεφόταν ξεκάθαρα στους Ομπάμα, αφού σύμφωνα με πληροφορίες έκαναν την περίοδο μετακίνησης του Τραμπ το 2016 σκόπιμα δύσκολη. Στα ομότιτλα απομνημονεύματά της, η Μελάνια εξιστόρησε την καθυστέρηση της μετακόμισης, γράφοντας: “Είναι σύνηθες για την εισερχόμενη πρώτη οικογένεια να ξεκινά τη διαδικασία μετακόμισης όταν η απερχόμενη πρώτη οικογένεια φεύγει για τις διακοπές τον Δεκέμβριο. Δυστυχώς, η ομάδα μας δεν έλαβε την πρόσβαση που είχαμε ζητήσει για να επισκεφτούμε την κατοικία του Λευκού Οίκου τον Δεκέμβριο».
“Παρά το γεγονός ότι επικοινωνήσαμε με την ομάδα του Ομπάμα και ζητήσαμε μια κατάλληλη στιγμή για την επίσκεψή μας, δεν λάβαμε απάντηση για εβδομάδες. Όταν τελικά λάβαμε τις πληροφορίες, ήταν γεμάτες λάθη. Αυτό καθυστέρησε τη διαδικασία σχεδιασμού και κατορθώσαμε να ξεκινήσουμε τις ανακαινίσεις… όταν ήμασταν ήδη στον Λευκό Οίκο, αυτές οι τρεις εβδομάδες θα ήταν κρίσιμες για την έναρξη των προετοιμασιών.»
Η Μισέλ Ομπάμα από την πλευρά της, στα δικά της απομνημονεύματα, έγραψε πως η Μελάνια δεν επικοινώνησε ποτέ μαζί της. Η ίδια δεν παρευρέθηκε στην κηδεία του Τζίμι Κάρτερ την περασμένη εβδομάδα, για να αποφύγει να καθίσει δίπλα στον Ντόναλντ Τραμπ και τη Μελάνια και σύμφωνα με πληροφορίες δεν θα παρευρεθεί στην Ορκωμοσία του προέδρου Τραμπ στις 20 Ιανουαρίου.
Melania says the first time she moved into the White House the Obamas withheld information in order to make the process more difficult.
— Paul A. Szypula 🇺🇸 (@Bubblebathgirl) January 14, 2025
It’s the kind of petty behavior you expect from a childish woman like Michelle.
Thankfully, Michelle won’t be attending the inauguration. pic.twitter.com/cwZ2ab0Jqi
photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ – EPA-AP POOL
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Πιέζεται ο Μαρκόν! Τι συμβαίνει στην Γαλλία
- Μια νέα μορφή διαβήτη προκαλεί ο υποσιτισμός – Αφορά κυρίως τις φτωχές χώρες
- Viral βίντεο δείχνει γυναίκες να γυμνάζονται με μπούρκες και χιτζάμπ μέσα σε γυμναστήριο!
- Αναβλήθηκε η δίκη του 32χρονου αλλοδαπού για τις σεξουαλικές επιθέσεις στο Αιγάλεω
- Ομόφωνη απόφαση της Διοίκησης της ΓΣΕΕ για 24ωρη πανελλαδική απεργία την 1η Οκτωβρίου – Τι διεκδικεί
- Την πρώτη του επίσκεψη στις ΗΠΑ πραγματοποιεί ο Σύρος υπουργός Εξωτερικών
- Υπόθεση Jimmy Kimmel: «Πόλεμος» Hollywood-Δεξιάς – Νέος χαμός στις ΗΠΑ
- «Ελεγχόμενο χάος»: Στην φόρα το σχέδιο των διεθνιστών
- ΚΕΔΕ: «Κόκκινη γραμμή» η μεταφορά των πολεοδομιών στο Κτηματολόγιο – Ανοιχτό το ενδεχόμενο προσφυγής στο ΣτΕ
- Πειραιάς: Κρατούμενος βρέθηκε απαγχονισμένος στα κρατητήρια του ΑΤ Δημοτικού Θεάτρου
Κύρια Θέματα


















ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ
Κάθε μέρα μαζί

ΑΠΕΡΓΙΑ

ΚΕΔΕ

ΛΗΞΙΑΡΧΕΙΟ

ΚΥΡΑΝΑΚΗΣ

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΜΕΤΡΟ

ΑΣΦΑΛΙΣΗ

ΚΑΙΡΟΣ

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

ΓΙΟΡΤΗ
