Ένας TikToker, με το όνομα χρήστη Leakendad, μοιράστηκε τις εμπειρίες του στην πλατφόρμα αφού συνάντησε μια περίεργη κατασκευή στην ιδιοκτησία του.
Το κλιπ έχει συγκεντρώσει περισσότερες από τρία εκατομμύρια προβολές μετά τη δημοσίευσή του την 1η Ιανουαρίου, αφού βρήκε μπροστά του την παράξενη κατασκευή ενώ ήταν έξω με τον σκύλο του.
«Σήμερα, ενώ έκανα βόλτα στην ιδιοκτησία μου με τον σκύλο μου, βρήκαμε αυτήν την καμπίνα κυριολεκτικά 304 μέτρα μακριά από το σπίτι μου στο δάσος», είπε ο Leakendad στο βίντεο.
Στη συνέχεια, το βίντεο δείχνει αστυνομικούς να προσπαθούν να διαπιστώσουν εάν κάποιος βρισκόταν μέσα στη δομή, η οποία αποτελείται από μια σκηνή πάνω από μια υπερυψωμένη κατασκευή.
Δεν είναι η πρώτη φορά που οι TikTokers ανακαλύπτουν κάτι περίεργο για την ιδιοκτησία τους και το μοιράζονται στο διαδίκτυο για να το δουν όλοι. Προς τα τέλη του 2024, ένα ζευγάρι ανακάλυψε μυστικά δωμάτια στο σπίτι τους, ηλικίας 130 ετών , όλα χάρη σε μια επιστολή από τον «τελευταίο επιζώντα» της οικογένειας που προηγουμένως είχε την ιδιοκτησία .
Στα σχόλια οι περισσότεροι έγραφαν ότι “κανείς δεν έχει το δικαίωμα να καταπατά την περιουσία σου”.
photo: freepik
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Χαλκιδική: ΙΧ έκανε “βουτιά” στη θάλασσα στα Νέα Μουδανιά
- Καστοριά – Πέλλα: Τρεις συλλήψεις για διακίνηση 28 κιλών κάνναβης – Άνω των 220.000 η αξία της
- Βασιλική Λαζαράκου: Επανεξελέγη στο Bureau της Επιτροπής Εταιρικής Διακυβέρνησης του ΟΟΣΑ για το 2026
- Μπλόκα Β. Ελλάδα: Οι αγρότες στα Μάλγαρα δεν θα «μπλοκάρουν» την κίνηση στην ΠΑΘΕ μέχρι την Πρωτοχρονιά
- Η Ταϊλάνδη κατηγόρησε σήμερα την Καμπότζη ότι «παραβίασε» την κατάπαυση του πυρός
- Γ. Στουρνάρας: Κατάλληλα διαμορφωμένα τα επιτόκια της ΕΚΤ – Η οικονομία της ζώνης του ευρώ έχει επιδείξει ανθεκτικότητα
- Μύρινα: Ιστιοφόρο με σημαία Ρωσίας προσάραξε σε αβαθή στη θαλάσσια περιοχή «ΓΟΜΑΤΙ» Λήμνου
- Απολογισμός των δράσεων της ΔΥΠΑ για το 2025: «Δεξιότητες, εργασία και ασφάλεια ζωής»
- Ευρωπαϊκή Ένωση: Η πρόβλεψη του Κρεμλίνου για τις επόμενες εκλογές
- Πυρκαγιές 2025: Εκδόθηκε η πρώτη άδεια για επισκευή κατοικίας στην Παλαιά Φώκαια









