Το όχημα που ανήκει στον δράστη που ευθύνεται για την επίθεση με αυτοκίνητο στο κέντρο της Νέας Ορλεάνης με τουλάχιστον 10 άνθρωποι να σκοτώνονται, φέρεται να είχε περάσει τα σύνορα ΗΠΑ-Μεξικού δύο ημέρες πριν. Ο δράστης ταυτοποιήθηκε ως Shamsud Din Jabbar είναι 42 ετών και είναι κάτοικος Τέξας, σύμφωνα με το Fox News Digital (ΕΔΩ φωτογραφία που κυκλοφορεί σύμφωνα με την New York Post).
Ένα πιστόλι Glock και ένα τουφέκι διαμετρήματος 0,308 εξοπλισμένα με οπτικά στοιχεία και αισθητήρα ανακτήθηκαν από τον τόπο του εγκλήματος, σύμφωνα με μια πηγή υψηλού επιπέδου που γνωρίζει, η οποία δεν ήταν εξουσιοδοτημένη να συζητήσει δημοσίως τις λεπτομέρειες της έρευνας. Υπάρχουν τουλάχιστον άλλοι τέσσερις έως πέντε ύποπτοι εμπλεκόμενοι, είπε η πηγή.
Σύμφωνα με το Fox News το λευκό όχημα που χρησιμοποιήθηκε στην επίθεση είχε πινακίδα κυκλοφορίας του Τέξας, αλλά μάλλον το είχε νοικιάσει.
Μάλιστα υπάρχουν και αναφορές πως έφερε σημαία του ISIS, με την αστυνομία να διερευνά την όποια σύνδεση. Λέγεται πως εμπλέκονται ακόμα 4 με 5 άτομα!
New video shows police allegedly giving CPR to the New Orleans attacker pic.twitter.com/zoRYRyiWra
— Visegrád 24 (@visegrad24) January 1, 2025
photo αρχείου freepik
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Πόλεμος Ρωσίας-ΝΑΤΟ: Το πικρό συμπέρασμα από τις εξελίξεις των τελευταίων ωρών
- Φιλιππιάδα: Επιχείρηση απεγκλωβισμού αλόγου μετά τις πλημμύρες – Συγκλονιστικό βίντεο
- Μακρόν για ειρηνευτικό σχέδιο: «Οι Ρώσοι θα επιστρέψουν και θα αθετήσουν την υπόσχεσή τους»
- G20: Ρώσοι δημοσιογράφοι καταγγέλλουν τον αποκλεισμό τους από τη συνέντευξη τύπου του Μερτς, vid
- Αττική: Προβλήματα στον Προαστιακό μετά από ακινητοποίηση αμαξοστοιχίας
- Εσωκομματικές εκλογές ΝΔ: Ο Κυρ. Μητσοτάκης θα ψηφίσει αύριο στα Πετράλωνα
- Σοκ: Δύο Τεξανοί ετοιμάζονταν να εισβάλουν στην Αϊτή, να σκοτώσουν τους άνδρες και να πάρουν για σεξουαλικούς σκλάβους γυναίκες και παιδιά, vid
- Διαιτητής κατέρρευσε εν ώρα ποδοσφαιρικού αγώνα στην Κρήτη, vid
- Shibuya Crossing: Η μεγαλύτερη διασταύρωση στον κόσμο με τους 1 εκατ. πεζούς καθημερινά είναι στο Τόκιο, vid
- Γέμισε σαπουνάδες ο Φάρος Αλεξανδρούπολης! Aπίστευτη φάρσα, vid









