Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του World of Reel, δουλεύει την επόμενη κινηματογραφική του δημιουργία, με το πρωταγωνιστικό καστ να έχει ήδη κλείσει.
Αν και οι λεπτομέρειες για το νέο εγχείρημα παραμένουν προς το παρόν μυστικές, το δημοσίευμα, που στηρίζεται σε πληροφορίες από δύο ανεξάρτητες πηγές, αναφέρει ότι θα υπάρξει ανακοίνωση το πρώτο τρίμηνο του 2025.
«Ο Κλιντ είναι εργασιομανής… πέρασε υπέροχα κάνοντας την ταινία “Juror #2” και θέλει να συνεχίσει. Οπότε, αν δεν υπάρχουν προβλήματα υγείας, μπορεί να έχουμε μια ανακοίνωση για την επόμενη ταινία αρκετά σύντομα», είχε δηλώσει πριν από λίγο καιρό μία πηγή.
Παράλληλα δημοσίευμα του InSneider ανέφερε «ότι ο Ίστγουντ επιθυμεί να επιστρέψει πίσω από την κάμερα για μια τελευταία φορά».
Το «Juror #2» διάρκειας 157 λεπτών είναι η δεύτερη μεγαλύτερη σε χρόνο ταινία που έχει γυρίσει ο θρυλικός ηθοποιός. Σε σενάριο του Τζόναθαν Έιμπραμς (Jonathan Abrams) πρωταγωνιστεί ο Νίκολας Χουλτ (Nicholas Hoult) και οι Τόνι Κολέτ (Toni Collette), Ζόι Ντατς (Zoey Deutch), Κίφερ Σάδερλαντ (Kiefer Sutherland), μεταξύ άλλων.
«Με ιντριγκάρει πραγματικά όταν μια ιστορία βάζει έναν χαρακτήρα σε ένα ηθικό δίλημμα και αυτό είναι ένα δίλημμα στο οποίο όλοι θα μπορούσαμε να φανταστούμε τον εαυτό μας ή να σχετιστούμε με κάποιον τρόπο», είχε αναφέρει στο PEOPLE, ο εμβληματικός σταρ.
(ΑΠΕ -ΜΠΕ / Στέλλα Αλεβιζοπούλου / photo: freepik)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Ο Τραμπ αφήνει να εννοηθεί πως υπάρχει συμφωνία με την Κίνα για το Tik Tok
- Το θέμα της «υποβοηθούμενης αυτοκτονίας» προκαλεί ξανά συζητήσεις στη Γαλλία
- Zapad-2025: Μόνο οι Ευρωπαίοι έμειναν να λένε πως «πολεμούν τη Ρωσία» μετά από αυτό το ΒΙΝΤΕΟ
- Ουκρανία: Επιστρατεύουν όποιον βρουν, ακόμα και ντελιβεράδες, video
- Αιματηρό επεισόδιο στη δυτική είσοδο της Θεσσαλονίκης – Για κακούργημα διώκεται μία 36χρονη
- Σε οριακό σημείο οι ΗΠΑ: «Ο δολοφόνος του Κερκ ήταν “βαθιά μπλεγμένος” στην αριστερή ιδεολογία»
- Νέα σημαντική ανακάλυψη στην Ιταλία: Βρέθηκε θαλαμοειδής τάφος της ελληνιστικής εποχής στη Μαντουρία
- Ο πρεσβευτής της Ρωσίας εκλήθη στο βρετανικό υπουργείο Εξωτερικών σχετικά με τις παραβιάσεις του εναέριου χώρου του NATO
- Ανασκαφές στην Καισάρεια έφεραν στο φως κρανία ελεφάντων που χρονολογούνται πριν από…7,7 εκατ. χρόνια
- Νετανιάχου: Η Αμερική βρίσκεται στο πλευρό του Ισραήλ
Κύρια Θέματα

















