Ο πρωθυπουργός Μοχάμεντ αλ-Μπασίρ είχε δηλώσει την περασμένη εβδομάδα ότι το υπουργείο Αμυνας θα αναδιαρθρωθεί χρησιμοποιώντας τις πρώην ανταρτικές οργανώσεις και αξιωματικούς που αυτομόλησαν από τον στρατό του Μπασάρ αλ-Ασαντ.
Οι νέες συριακές αρχές όρισαν νέο υπουργό Αμυνας της μεταβατικής κυβέρνησης τον Μουρχάφ Αμπού Κάσρα, ηγετικό στέλεχος των ανταρτών.
Οι σύροι αντάρτες εξαπέλυσαν αστραπιαία επίθεση στις αρχές του Δεκεμβρίου για να φθάσουν μέσα σε λίγες ημέρες στην Δαμασκό και να ανακοινώσουν την πτώση του Μπασάρ αλ-Ασαντ και του καθεστώτος του.
ΑΠΕΜΠΕ – ΑΠΕΜΠΕ-EPA-EPA photo
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Ταραντέλα: Ο πιο δημοφιλής χορός της Κάτω Ιταλίας με τις αρχαίες ελληνικές ρίζες, vid
- Φον ντερ Λάιεν: Αντιμέτωπη ξανά με πρόταση μομφής η πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για τη συμφωνία “Mercosur”
- Η Γροιλανδία απειλεί να φέρει στην επιφάνεια «την βαθιά ασθένεια εντός της διατλαντικής συμμαχίας»
- “Ποιον δρόμο θα πάρεις Γροιλανδέ;”- Η ανάρτηση του Λευκού Οίκου με τα έλκηθρα σε σταυροδρόμι
- Κιάρα Φεράνι: Η κορυφαία influencer της Ιταλίας, αθωώθηκε για το «Pandorogate»
- Έληξε η συνάντηση της αντιπροσωπείας Δανίας-Γροιλανδίας με τον αντιπρόεδρο και τον ΥΠΕΞ των ΗΠΑ
- «Οικία Κοκοβίκου»: Οι αρχαιότητες που αποκαλύφθηκαν στην αυλή του «Αντωνάκη και της Ελένης» – Δείτε εικόνες
- Παρούσα η Ρωσία στην Μέση Ανατολή – Τι φέρεται να ισχύει αυτή την στιγμή
- Η νέα παγκόσμια τάση! «Πυρετώδεις» διεργασίες στο παρασκήνιο
- Βίντεο με τη φρεγάτα «Κίμων να μπαίνει σε ελληνικά νερά – «Το μέλλον του Πολεμικού Ναυτικού καταπλέει»









