Περισσότεροι από 25 άνθρωποι δηλητηριάστηκαν από μονοξείδιο του άνθρακα κατά τη διάρκεια ενός δείπνου μέσα σε μια μεγάλη, θολωτή σκηνή, σε ένα κάμπινγκ, στην κεντρική Ελβετία, έγινε γνωστό σήμερα από την τοπική αστυνομία.
«Αργά το βράδυ της Σαββάτου, πολλοί άνθρωποι στο Γκίσβιλ δηλητηριάστηκαν από μονοξείδιο του άνθρακα και χρειάστηκε να νοσηλευτούν» ανέφερε η αστυνομία του καντονιού Όμπβαλντ.
Στη σκηνή είχε οργανωθεί μια ιδιωτική γιορτή με τη συμμετοχή 35 καλεσμένων. Γύρω στις 22.30, τοπική ώρα, πολλοί από αυτούς έχασαν τις αισθήσεις τους και άλλοι αισθάνθηκαν δυσφορία. Αμέσως βγήκαν έξω στον καθαρό αέρα. Συνολικά 26 άνθρωποι δηλητηριάστηκαν και οι 17 από αυτούς χρειάστηκε να νοσηλευτούν.
Σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις, υπήρξε συσσώρευση μονοξειδίου του άνθρακα στη σκηνή. Η αστυνομία ερευνά την υπόθεση σε συνεργασία με το Ιατροδικαστικό Ινστιτούτο της Ζυρίχης για να εξακριβώσει πώς συνέβη αυτό.
(ΑΠΕ -ΜΠΕ/ photo: pixabay)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Ευλογιά αιγοπροβάτων: Παραμένουν σε ισχύ τα δρακόντεια υγειονομικά μέτρα
- Ν. Ανδρουλάκης: Η ειρήνευση μπορεί να επιτευχθεί μόνο μέσα από τη διπλωματία
- Εργαζόμενος έπεσε από ύψος στο Ηράκλειο: Μεταφέρθηκε στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο
- Αίσια έκβαση για το μέλλον του θερινού κινηματογράφου «Απόλλων» στη Θεσσαλονίκη
- Νίκος Χαρδαλιάς: «Κάθε αντιπλημμυρικό έργο αποτελεί έμπρακτη απάντηση στις προκλήσεις της εποχής»
- Εντοπίστηκε σορός άνδρα κοντά στο λιμάνι της Κορίνθου
- Τούρκος Υπουργός για Αιγαίο: Η Τουρκία δεν θα αποδεχθεί μονομερείς κινήσεις
- Σοκ στην Τρίπολη: 45χρονη αστυνομικός σκοτώθηκε από πυροβολισμό μέσα στο σπίτι
- Ν. Δένδιας: Στις 7 Μαρτίου 1948 τα Δωδεκάνησα επέστρεψαν στην «αγκαλιά» της Μητέρας Πατρίδας
- Έλληνες μαθητές σε σχολείο του Σικάγο “τρελάθηκαν” με τον Κωνσταντίνο Αργυρό! vid









