Η ΑΝΙΜΑ – Σύλλογος Προστασίας και Περίθαλψης Άγριας Ζωής, κλήθηκαν να φτάσουν στο σημείο μεταφέροντας το ζώο στο σύλλογο αναζητώντας ένα νέο “σπίτι”.
Αναλυτικά η δημοσίευση της ΑΝΙΜΑ:
«Στο θέατρο Δώρας Στράτου, στου Φιλοπάππου. Ένας βόας σφιγκτήρας κάτω από ένα κάθισμα. Οι περαστικοί έντρομοι, στο τσακ τον γλύτωσε ο δάσκαλος χορών, καλή του ώρα, και κλήθηκε η ΑΝΙΜΑ.
Το ζώο είναι σε καλή κατάσταση, παγωμένο και αφυδατωμένο. Θα το κρατήσουμε όσο χρειαστεί, μέχρι να επανέλθει, και θα του βρούμε σπίτι.
Ό,τι ακριβώς κάνουμε για τα δύο ιγκουάνα, από το Πάρκο Τρίτση και το Πεδίον του Άρεως, που μεταφέρθηκαν σε κακή κατάσταση στον Σταθμό την περασμένη εβδομάδα, μόλις άρχισαν τα κρύα.
Τα θέματα που τίθενται είναι δύο (τουλάχιστον): Αυτοί που αγοράζουν τέτοια ζώα δεν εγγυώνται ότι έχουν υποδομή για να τα κρατήσουν ασφαλή, και επίσης η περισυλλογή και η φροντίδα τους θα έπρεπε να είναι στις αρμοδιότητες της αστικής πανίδας του Δήμου, που όμως αστική πανίδα θεωρεί μόνο τους σκύλους. Κι έτσι η ΑΝΙΜΑ επωμίζεται ΚΑΙ αυτό το καθήκον».
Δείτε ΦΩΤΟ ΕΔΩ
photo: pixabay
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Ισλαμιστές ετοίμαζαν επίθεση σε χριστουγεννιάτικη αγορά! Συναγερμός στην Ευρώπη
- Δυτική Ελλάδα: Κινητοποιήσεις αγροτών και κτηνοτρόφων – Κλειστό για έβδομη μέρα τμήμα της Ολυμπίας Οδού
- Ο Λάρι η γάτα του Στάρμερ…βρήκε ανταγωνιστή! Ποιός είναι ο Maximus, vid
- Για πρώτη φορά ο Τραμπ αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο ήττας από τους διεθνιστές λόγω… ακρίβειας
- Καιρός σήμερα: Συννεφιά, τοπικές βροχές και θερμοκρασίες έως 19 βαθμούς – Παγετός το πρωί στα βόρεια
- Σαν σήμερα 14 Δεκεμβρίου: Ποια τα σημαντικότερα γεγονότα της ημέρας
- Κυρανάκης για νέο ΚΟΚ: «Καταγράφεται μία σημαντική μείωση των τροχαίων»
- Πηγές ΥΠΕΘΑ: Σημαντικές αυξήσεις για όλα τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων με το νέο μισθολόγιο
- ΗΠΑ: Ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη του δράστη που σκόρπισε τον θάνατο σε πανεπιστήμιο, vid
- Επίσκεψη Μητσοτάκη σε σημείο διενέργειας αλκοτέστ στην Αττική









