Μάλιστα τόνισε πως αποτελεί προσωπικό της στοίχημα και δέσμευση, να μην ξαναπροδοθεί η κοινωνία.
Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση η κυρία Κωνσταντοπούλου επισήμανε πως η Πλεύση Ελευθερίας δημιουργήθηκε για να μην εξαπατηθούν ξανά οι πολίτες, για να υπάρχει ένα κίνημα που θα εκφράζει γνήσια τους πολίτες και δεν θα τους κοροϊδέψει. «Η πορεία μου είναι πολύ συγκεκριμένη. Ουδέποτε συμμετείχα σε παζάρια και σε αποσπάσεις βουλευτών από άλλα κόμματα», σημείωσε η Ζωή Κωνσταντοπούλου για τις μετακινήσεις βουλευτών στο χώρο της Αριστεράς και τόνισε ότι η ίδια άφησε τη θέση της προέδρου της Βουλής, ακριβώς για να είναι πιστή στις αξίες και στις αρχές της.
Η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας αναφέρθηκε και στο πρόσφατο βίντεο που ανέβασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (https://www.facebook.com/watch/?v=901158061995692, https://www.instagram.com/reel/DCtROMuJE0C/), το οποίο δείχνει τι σημαίνει αντιπολίτευση και έχει πολύ μεγάλη ανταπόκριση από τον κόσμο.
«Δεν χρειάζεται να έχεις 150 απόντες βουλευτές, χρειάζεται να έχεις 6 παρόντες, μαχόμενους, αγωνιστές, βουλευτές οι οποίοι κινητοποιούνται, δρουν, παρεμβαίνουν», είπε η κυρία Κωνσταντοπούλου και υπογράμμισε:
«Εμείς απευθυνόμαστε σε όλη την κοινωνία. Για αυτό και λέμε, δεν κοιτάμε ούτε δεξιά, ούτε αριστερά, κοιτάμε μπροστά».
(ΑΠΕ -ΜΠΕ/ photo: eurokinissi)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Παρέμβαση εισαγγελέα του Αρείου Πάγου για τα μέτρα κατά της ευλογιάς των αιγοπροβάτων
- Στο ίδιο έργο θεατές: Για αυτό ο πόλεμος θα συνεχιστεί – Οι τελευταίες εξελίξεις και ο ρόλος της Ε.Ε.
- Χαρίτσης: Ούτε φέρετρα θα επιτρέψουμε, ούτε να μετατραπεί η χώρα μας σε πεδίο επικίνδυνων γεωπολιτικών ανταγωνισμών
- Πολεμικές «κορώνες» από την Κάλας: «Δεν θα ενδώσουμε στην επιθετικότητα της Ρωσίας»
- Μηνύματα 112 και σοβαρά προβλήματα από την κακοκαιρία σε Ιωάννινα και Άρτα
- Κακλαμάνης: «Καταδικάζω με θυμό την επίθεση του Ρουβίκωνα στο γραφείο βουλευτή της ΝΔ»
- Δήμαρχος στην Ήπειρο για τις μεγάλες πλημμύρες: «Να μας βοηθήσει η Παναγιά», vid
- Γαλλία: «Το ημερολόγιο ενός φυλακισμένου»: Στην κυκλοφορία τον επόμενο μήνα το βιβλίο του Νικολά Σαρκοζί
- «Ένα σύγχρονο Κολοσσαίο»: Η Μπέρμιγχαμ Σίτι αποκαλύπτει τα σχέδια για το στάδιο 62.000 θέσεων, vid
- Ο Ζελένσκι θα έχει τηλεφωνική συνομιλία με τον Μακρόν, τον Μερτς και τον Στάρμερ









