«Ως υπουργός Παιδείας, η Λίντα θα δώσει μάχη ακατάπαυστα» για να εγγυηθεί περισσότερη «ελευθερία» ως προς την εκπαίδευση στις πολιτείες για να «δώσει στους γονείς τα μέσα για να παίρνουν τις καλύτερες αποφάσεις όσον αφορά την εκπαίδευση για την οικογένειά τους», ανέφερε ο κ. Τραμπ σε ανακοίνωσή του.
Η κυρία ΜακΜάον, που φερόταν επίσης να ήταν ανάμεσα στα πρόσωπα που ίσως αναλάμβαναν το υπουργείο Εμπορίου, είχε ηγηθεί της υπηρεσίας για τις μικρές επιχειρήσεις στην πρώτη θητεία του κ. Τραμπ (2017-2021) κι ήταν ανάμεσα στους κυριότερους δωρητές και τους πρώτους υποστηρικτές του μεγιστάνα των ακινήτων ήδη από την πρώτη του διεκδίκηση της προεδρίας, πριν από σχεδόν μια δεκαετία. Ανέλαβε επικεφαλής της «ανεξάρτητης» ομάδας συγκέντρωσης κεφαλαίων America First Action και είναι επίσης πρόεδρος του America First Policy Institute, κέντρου μελετών φίλα προσκείμενου στον κ. Τραμπ.
Νωρίτερα χθες, ο εκλεγμένος πρόεδρος ανακοίνωσε την πρόθεσή του να ονομάσει τον Χάουαρντ Λάτνικ, συμπρόεδρο της προεκλογικής του εκστρατείας και πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της Cantor Fitzgerald, εταιρείας διαχείρισης περιουσίας και επενδύσεων, υπουργό Εμπορίου της κυβέρνησής του.
ΑΠΕ-ΜΠΕ/photo EPA-EPA
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Καναδή ΥΠΕΞ: Όλοι οι Καναδοί ηγέτες – και οι διευθυντές εταιρειών – πρέπει να μιλούν γαλλικά και αγγλικά
- Ευρύτατη πλειοψηφία εξασφάλισε επί της αρχής, το νομοσχέδιο για την Ανώτατη Σχολή Παραστατικών Τεχνών και την καλλιτεχνική εκπαίδευση
- Έχετε δει μακάκο να αηδιάζει με αυγό; Το βίντεο έγινε viral
- Οι αρχές στο Ιράν θα επιτρέψουν ακόμη και σε 12χρονα παιδιά να ενταχθούν στους εθελοντές που περιπολούν στην Τεχεράνη
- Συνελήφθη ο 35χρονος που επιτέθηκε σε αστυνομικό με τσεκούρι στους Αμπελόκηπους
- Αναφορά στις «προφητείες, συμπεριλαμβανομένων και των σατανικών» εν μέσω γεωπολιτικών εξελίξεων
- «Μεγάλο λάθος» η τυχόν ακύρωση της επίσκεψης του βασιλιά Καρόλου στις ΗΠΑ, δηλώνει ο πρεσβευτής των ΗΠΑ στο Λονδίνο
- Θεσσαλονίκη: Κλειστά και τα δύο ρεύματα κυκλοφορίας της ΠΑΘΕ μετά από πυρκαγιά σε ξερά χόρτα
- Μελόνι: «Η Ευρώπη ακολουθεί, επιτέλους, την σωστή κατεύθυνση» για τους «κόμβους επιστροφής παράτυπων μεταναστών»
- Τουρκικό ΥΠΕΞ για επίθεση σε δεξαμενόπλοιο στη Μαύρη Θάλασσα: «Σοβαρός κίνδυνος για την ασφάλεια και τη ναυσιπλοΐα»









