«Ο κ. Μαρινάκης για πολλοστή φορά προπαγάνδισε τα “μέτρα στήριξης” που έχει προαναγγείλει ο πρωθυπουργός για το 2025, επιχειρώντας να δείξει πως η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας εργάζεται για την κοινωνική πλειοψηφία».
«Το αφήγημα ωστόσο διαψεύστηκε πανηγυρικά ακόμα κι από τον ΟΟΣΑ, ο οποίος, στην ετήσια έκθεσή του αναφορικά με την κοινωνική ευημερία, καταδεικνύει ότι η Ελλάδα βρίσκεται, κυριολεκτικά, στα τάρταρα», σημειώνει, παραπέμποντας στα συγκεκριμένα στοιχεία που δείχνουν πως «η Ελλάδα βρίσκεται στην τρίτη θέση από το τέλος σε ό,τι αφορά τους μισθούς, ανάμεσα στις 35 χώρες του Οργανισμού, ξεπερνώντας μόνο το Μεξικό και την Κολομβία», αλλά και ότι «το χρονικό διάστημα 2019-2022 υπήρξε επιδείνωση των μισθών στη χώρα».
«Επιπλέον, σύμφωνα πάντα με την ίδια έκθεση, η Ελλάδα κατέχει τη θλιβερή πρωτιά στο ποσοστό πολιτών που δηλώνουν ότι δεν τα βγάζουν πέρα, ενώ είναι μακράν πρώτη στην Ευρώπη στο ποσοστό ληξιπρόθεσμων δόσεων, ενοικίων και λογαριασμών», συνεχίζει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και καταλήγει:
«Κατά τα άλλα, ο κ. Μαρινάκης πανηγύρισε για την αντιμετώπιση της ενεργειακής κρίσης. Μάλλον δεν θα έχει λάβει ενημέρωση σχετικά με το ότι οι τιμές της ηλεκτρικής ενέργειας στην Ελλάδα είναι από τις υψηλότερες στην Ευρώπη. Αυτό, λοιπόν, είναι το “success story” της κυβέρνησης Μητσοτάκη: Φτώχεια, αδυναμία επιβίωσης, απογοήτευση».
(ΑΠΕ -ΜΠΕ / photo: eurokinissi)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Στη Βασιλική Όπερα του Λονδίνου το έργο Last Days για τον Κερτ Κομπέιν
- Ρωσική προειδοποίηση στην Ιαπωνία
- Καιρός σήμερα: Κρύο και θυελλώδεις άνεμοι έως 9 μποφόρ – Κ. Μακεδονία και Σποράδες θα βρεθούν στο «κόκκινο»
- Η κατάσταση στα μπλόκα των αγροτών στη Μακεδονία
- Γιατί οι θαυμαστές πιστεύουν ότι η “Emily in Paris” θα γίνει…”Emily in Athens” στην επόμενη σεζόν;
- Nτιν Μάρτιν: Η βελούδινη φωνή, το ντουέτο με τον Τζέρι Λιούις, ο Φρανκ Σινάτρα και το «Ρίο Μπράβο»
- Ουκρανικό: Στις ΗΠΑ για να δει τον Τραμπ πηγαίνει σήμερα ο Ζελένσκι
- Υποτονική η κίνηση στην αγορά στις γιορτές – Ψωνίζουν λιγότερο οι Έλληνες γιατί δεν έχουν
- Λίγο πριν το ρεκόρ των 1.000 γκολ ο Κριστιάνο Ρονάλντο: Πόσα πέτυχε μέχρι τώρα!
- Διαγράφονται 280.000 αιώνιοι φοιτητές – Στους 35.000 αυτοί που ζήτησαν παράταση
ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ
Κάθε μέρα μαζί
ΑΓΡΟΤΕΣ
ΑΓΟΡΑ
ΦΟΙΤΗΤΕΣ
ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ
ΓΙΟΡΤΗ
ΑΓΡΟΤΕΣ
ΑΓΡΟΤΕΣ
ΑΓΡΟΤΕΣ
ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΟ ΩΡΑΡΙΟ
ΝΕΡΟ
ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ









