«Η αμερικανική κυβέρνηση είναι ο πρώτος υποστηρικτής των ενεργειών του σιωνιστικού καθεστώτος (Ισραήλ) και ο κόσμος αναμένει την υπόσχεση της νέας κυβέρνησης αυτής της χώρας να τερματίσει αμέσως τον πόλεμο εναντίον των αθώων πληθυσμών στη Γάζα και τον Λίβανο», δήλωσε ο Αρέφ.
Ο Ιρανός αξιωματούχος χαρακτήρισε, επιπλέον, τις δολοφονίες των ηγετών της παλαιστινιακής Χαμάς και της λιβανέζικης Χεζμπολάχ από το Ισραήλ «οργανωμένη τρομοκρατία».
«Οι επιχειρήσεις που χαρακτηρίστηκαν με την παραπλανητική έκφραση “στοχευμένες δολοφονίες”, κατά τη διάρκεια των οποίων Παλαιαστίνιοι επίλεκτοι αξιωματούχοι και ηγέτες άλλων χωρών της περιοχής δολοφονήθηκαν ένας προς έναν ή μαζικά, δεν είναι τίποτα άλλο από οργανωμένη τρομοκρατία», είπε ο Μοχάμαντ Ρεζά Αρέφ.
photo ΑΠΕ-ΜΠΕ/EPA-EPA
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Για αυτό υπάρχει προσπάθεια από τους διεθνιστές να εξαπλωθεί ο πόλεμος στην Ευρώπη
- Πώς να φρεσκάρετε και να ανανεώσετε το σπίτι σας για το φθινόπωρο
- Το Ιράν έτοιμο να βρει μια δίκαιη λύση με τους Ευρωπαίους για το πυρηνικό του πρόγραμμα
- Δημοσκόπηση: Διατηρεί την πρωτιά η ΝΔ, δεύτερο το ΠΑΣΟΚ
- Κεφαλονιά: Σε πλήρη εξέλιξη η φωτιά στα Μεταξάτα – Ενισχύσεις και από Κυλλήνη
- Το ήπιο, το μέτριο και το δύσκολο σενάριο για την Ουκρανία
- Πέθανε ξαφνικά την ώρα του ρεπορτάζ ο καμεραμάν Γιώργος Παυλάκης, τον πρόδωσε η καρδιά του
- Ανακαλύφθηκαν κρυμμένες κατασκευές γύρω από ελληνιστικό πύργο 2.300 ετών στην Πάρο
- Μητσοτάκης: «Με την Τουρκία θα επιδιώκουμε πάντα να έχουμε ανοιχτούς διαλόγους»
- Βραζιλία: Ο πρώην πρόεδρος Μπολσονάρου πάσχει από νεφρική δυσλειτουργία, παραμένει στο νοσοκομείο