Σύμφωνα με ΜΜΕ, η εθνική αστυνομία του Καναδά, η Βασιλική Καναδική Έφιππη Αστυνομία (RCMP), σχεδιάζει να δημιουργήσει ψεύτικους διαδικτυακούς λογαριασμούς για να στοχεύσει Καναδούς «εξτρεμιστές».
Σύμφωνα με ένα έγγραφο εσωτερικής στρατηγικής, το οποίο το επικαλείται το RCMP σχεδιάζει να διεξάγει μυστική παρακολούθηση των Καναδών δημιουργώντας ψεύτικους διαδικτυακούς λογαριασμούς και παρακολουθώντας αυτό που θεωρούν «ιδεολογικούς εξτρεμιστές» για να βοηθήσει σε «ποινικές έρευνες εθνικής ασφάλειας», .
Το έγγραφο, το οποίο ελήφθη από ένα αίτημα Πρόσβασης στις Πληροφορίες και κοινοποιήθηκε στο CBC News, αποκαλύπτει ότι η Ομοσπονδιακή Αστυνομία Εθνικής Ασφάλειας «αυτή την στιγμή λαμβάνει μέτρα για την προώθηση, προκειμένου να καλυφθεί η μελλοντική ζήτηση για διαδικτυακές μυστικές δραστηριότητες.
Όπως αναφέρει το RCMP, ο βίαιος εξτρεμισμός χωρίζεται σε τρεις κατηγορίες: εξτρεμισμό με θρησκευτικά κίνητρα, εξτρεμισμό με πολιτικά κίνητρα και εξτρεμισμό με ιδεολογικά κίνητρα.
photo freepik
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Θεσσαλονίκη: «Ξηλώνονται» για επισκευή οι «Ομπρέλες» του Ζογγολόπουλου
- Κ. Τσουκαλάς: «Ο κ. Μαρινάκης υποτιμά τη νοημοσύνη των πολιτών και ψεύδεται»
- Π.Μαρινάκης: Αυξήσαμε μισθούς και επενδύσεις – Μειώσαμε την ανεργία και τους φόρους
- Η επιστροφή των Τίλντα Σουίντον και Γκάρι Όλντμαν στο θέατρο για τα 70α του γενέθλια
- Οι «παραπολιτικές φήμες» για Δένδια και Μητσοτάκη και η απάντηση του Μαξίμου
- ΠΑΣΟΚ: «Ο πρωθυπουργός τι λέει για τις αναρτήσεις της “Ομάδας Αλήθειας”;»
- Ν/σ υπ. Υγείας: Eπέκταση της δυνατότητας ιδιωτικού έργου σε γιατρούς του ΕΣΥ
- Viral το βίντεο από Βρετανία: Άρπαξαν ολόκληρο ΑΤΜ…με εκσκαφέα!
- Το Ισραήλ θέλει ξανά σε ισχύ την εκεχειρία μετά τους χθεσινούς βομβαρδισμούς
- Είναι μάταιο! Η αλήθεια για τον Ζελένσκι που ουδείς τολμά να παραδεχτεί δημόσια στην διεθνιστική Δύση
ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ
Κάθε μέρα μαζί
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΓΙΑΤΡΟΙ
ΑΑΔΕ
ΓΙΟΡΤΗ
ΗΛΙΟΦΑΝΕΙΑ
ΜΕΤΡΟ
ΑΘΗΝΑ
ΝΑΥΤΙΚΟ
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
28η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
28η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ









