Ο Τραμπ συνοδευόταν από την εγγονή του, Κάι Τραμπ, καθώς και τον Έλον Μασκ.
“Ο Έλον αποκτά το καθεστώς του θείου 😂”, έγραψε η Κάι Τραμπ σε μια από τις λίγες αναρτήσεις της στο X από την έξοδο. Η λεζάντα συνόδευε μια φωτογραφία της στην πορεία που στέκεται δίπλα στον Musk και τον γιο του X Æ A-Xii, με τον Έλον Μασκ μάλιστα να σχολιάζει κάτω από τη φωτογραφία ότι “Ο Λιλ Χ είναι μεγάλο τρολ!”.
Ο Christopher Ruddy, Διευθύνων Σύμβουλος της Newsmax Media, ήταν επίσης στο κλαμπ του γκολφ την Κυριακή.
“Υπέροχη συζήτηση σήμερα με τον @elonmusk και τον @realdonaldtrump στο Trump International GC, η Αμερική ετοιμάζεται για μια μεγάλη επιστροφή!” έγραψε δίπλα σε μια φωτογραφία στο Χ .
Το Trump International ήταν το σκηνικό της δεύτερης απόπειρας δολοφονίας κατά του Τραμπ στις 15 Σεπτεμβρίου 2024.
Ήταν η δεύτερη φορά μέσα σε πολλούς μήνες που κάποιος αποπειράθηκε να αφαιρέσει τη ζωή του προέδρου, μετά τον πυροβολισμό του Τραμπ στο αυτί σε συγκέντρωση στο Μπάτλερ της Πενσυλβάνια τον Ιούλιο.
Ο εκλεγμένος πρόεδρος δεν είχε εμφανιστεί να παίζει γκολφ από εκείνη τη δεύτερη προσπάθεια, αλλά δεν είναι σαφές εάν η κυριακάτικη έξοδος ήταν επίσης η πρώτη φορά που ο Τραμπ επέστρεψε στο κλαμπ γενικά.
Εμφανίστηκε σε φωτογραφίες με την Κάι Τραμπ, σε μερικές από τις αναρτήσεις της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης εκείνη την ημέρα, φαινομενικά τόσο μέσα στο κλαμπ όσο και έξω από το Trump International.
Η Μυστική Υπηρεσία είχε εκφράσει προηγουμένως ανησυχίες στον Τραμπ, λέγοντάς του ότι απαιτούνται πρόσθετες διαδικασίες σχεδιασμού και ασφάλειας προκειμένου να συνεχίσει τις εκδρομές του στο γκολφ.
Πηγές είπαν στο ABC News τον Σεπτέμβριο ότι ο Τραμπ δεν θα ξαναπαίξει γκολφ μέχρι να τεθεί σε εφαρμογή ένα νέο σχέδιο ασφαλείας, το οποίο αναμενόταν μετά τις εκλογές.
photo: epa-epa
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Ποια πράγματα πρέπει να καθαρίζετε μια φορά τον μήνα, σύμφωνα με τους ειδικούς
- Η Δανία αγοράζει 16 νέα αμερικανικά μαχητικά F-35
- ΑΑΔΕ: Επιτροπές αξιολογούν τις καταγγελίες για φοροδιαφυγή – Πώς αξιολογείται η κάθε υπόθεση
- Αλ. Τσίπρας: “Το 2015 παραλάβαμε μια χώρα-παρία – Το 2019 παραδώσαμε μια Ελλάδα εκτός μνημονίων”
- Τενεσί: Ισχυρότατη έκρηξη σε εργοστάσιο παρασκευής πυρομαχικών – Πληροφορίες για νεκρούς και αγνοουμένους
- 24ωρη απεργία στις 14 Οκτωβρίου – Πως θα λειτουργήσουν τα μέσα μεταφοράς
- Συναντήθηκαν αυτοί που ίσως στο μέλλον πατήσουν ταυτόχρονα τα κουμπιά (ΦΩΤΟ)
- Η “Αστερομάτα” θα ακουστεί από το Καλλιμάρμαρο σε όλο τον κόσμο τον Δεκέμβριο!
- Με αύξηση των δασμών απειλεί ο Τραμπ την Κίνα
- Άγριο έγκλημα στον Άγιο Παντελεήμονα: Ένας νεκρός και ένας τραυματίας μέσα σε διαμέρισμα