Στις 10 Νοεμβρίου, η πριγκίπισσα της Ουαλίας, εμφανίστηκε στο μπαλκόνι πάνω από το πολεμικό μνημείο Κενοτάφιου στο Λονδίνο την Κυριακή της Μνήμης. Η πριγκίπισσα Κέιτ δεν έχασε ποτέ τη λειτουργία για να τιμήσει τις θυσίες του βρετανικού και του προσωπικού των Ενόπλων Δυνάμεων της Κοινοπολιτείας στον καιρό του πολέμου από τότε που παντρεύτηκε τον πρίγκιπα Γουίλιαμ το 2011.
Πήρε τη θέση της δίπλα στη Σόφι, τη Δούκισσα του Εδιμβούργου για να παρακολουθήσει την τελετή, όπου ο βασιλιάς Κάρολος και ο πρίγκιπας Γουίλιαμ κατέθεσαν στεφάνια.
Η βασίλισσα Καμίλα , η οποία απουσίαζε λόγω μιας παρατεταμένης λοίμωξης στο στήθος, εκπροσωπήθηκε από το δικό της στεφάνι, το οποίο κατέθεσε για λογαριασμό της ο ιδιοκτήτης της Major Ollie Plunket, The Rifles.
Πριν από τις εκδηλώσεις μνήμης αυτού του Σαββατοκύριακου, η πριγκίπισσα Κέιτ είχε δύο απροειδοποίητες εξόδους τον Οκτώβριο. Η βασιλική οικογένεια είχε μια αιφνιδιαστική συνάντηση με έναν έφηβο που πάσχει από καρκίνο και ενώθηκε με τον πρίγκιπα Ουίλιαμ για μια συναισθηματική επίσκεψη στο Σάουθπορτ της Αγγλίας, στις 10 Οκτωβρίου, και το PEOPLE επιβεβαιώνει ότι θα πραγματοποιήσει την ετήσια συναυλία για τα κάλαντα τον Δεκέμβριο.
Δείτε ΦΩΤΟ ΕΔΩ
photo: pixabay
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Συγκλονιστικά βίντεο από την τεράστια φωτιά σε εργοτάξιο στο Ντένβερ
- Το Ιράν καταδικάζει «την αμερικανική στρατιωτική επίθεση» εναντίον της Βενεζουέλας
- Με το δεξί μπήκε στο 2026 το Χρηματιστήριο Αθηνών – Ισχυρή άνοδος κατά 1,76%, σε νέα υψηλά 16 ετών η αγορά
- Διπλωμάτης του Πούτιν αποκαλεί «ηλίθια» την Κάγια Κάλας
- Επίθεση εναντίον της Βενεζουέλας: Δεν υπέστη ζημιές η ρωσική πρεσβεία
- Κορίτσι εξασκείται στο Wing Chun Fist τόσο γρήγορα που δεν βλέπεις τα χέρια! vid
- Η ΕΣΗΕΜ-Θ αποχαιρετά τον Σταύρο Πετρακόπουλο, μια ξεχωριστή προσωπικότητα στην αθλητική δημοσιογραφία
- Καράκας: Πανικόβλητοι πολίτες προσπαθούν να εγκαταλείψουν την πόλη, vid
- Κ. Λουπασάκης – καθηγητής ΕΜΠ: Στην Ελλάδα αντιμετωπίζουμε τα ρέματα σαν χαμένο χώρο
- Νίκος Ανδρουλάκης: «Το 2026 είναι ένα ακόμα βήμα για την πολιτική αλλαγή»









