Το άτομο που πέθανε δεν ήταν φοιτητής στο πανεπιστήμιο, αλλά δεν κατονομάστηκε, ανέφερε το Πανεπιστήμιο Tuskegee σε δελτίο τύπου.
«Πολλοί άλλοι, συμπεριλαμβανομένων των φοιτητών του Πανεπιστημίου Tuskegee, τραυματίστηκαν και νοσηλεύονται στο Ιατρικό Κέντρο East Alabama στην Opelika και στο Baptist South Hospital στο Μοντγκόμερι», σύμφωνα με το πανεπιστήμιο. Οι αρχές δεν ανέφεραν ακριβώς πόσοι άλλοι τραυματίστηκαν ούτε έδωσαν πληροφορίες για την κατάστασή τους.
Δεν είναι σαφές ποιος άνοιξε πυρ ή τι οδήγησε στον πυροβολισμό. Δεν ανακοινώθηκαν συλλήψεις μέχρι το πρωί της Κυριακής.
Πολύς κόσμος συγκεντρώθηκε στο πανεπιστήμιο το βράδυ του Σαββάτου για να γιορτάσουν την 100ή εβδομάδα επιστροφής στο Πανεπιστήμιο Tuskegee. Βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δείχνει ανθρώπους να σκύβουν για κάλυψη σε ένα πάρκινγκ καθώς ακούγονται πυροβολισμοί.
Το πανεπιστήμιο είπε ότι οι αρχές επιβολής του νόμου και το Γραφείο Ερευνών της Αλαμπάμα ερευνούν το περιστατικό.
photo: freepik
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Σεισμός στο Μεξικό: Τουλάχιστον 2 νεκροί, δεκάδες σπίτια κατεστραμμένα κοντά στο επίκεντρο
- Όταν η Σάντρα Μπούλοκ ήταν η πρώτη που αγόρασε εισιτήρια σινεμά online το 1995! vid
- Τρόμος στο Περού: Ένοπλος άνοιξε πυρ κατά τη διάρκεια συναυλίας – Τραυματίστηκαν δύο μουσικοί, vid
- Λίβανος: Ισραηλινά πυρά εναντίον κυανόκρανων του ΟΗΕ
- Την πρώτη γυναίκα πρωθυπουργό της Ιαπωνίας προσκάλεσε στον Λευκό Οίκο ο Τραμπ
- Πυρκαγιά σε κτίριο στο κέντρο της Αθήνας – Απεγκλωβίστηκαν τέσσερις ανθρωποι
- Aνέλαβαν καθήκοντα τα νέα εκλεγμένα μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ
- «Δεν ξέρω τι θα φέρει το 2026» λέει με… τρόμο ο Γ.Γ. του ΟΗΕ
- Σαν σήμερα 3 Ιανουαρίου: Ποια τα σημαντικότερα γεγονότα της ημέρας
- Το…ιπτάμενο πιάνο της Έλενας Ξυδιά «προσγειώθηκε» σε κάστρο 800 ετών στην Κροατία, vid








