«Στις 22 Νοεμβρίου, η προθεσμία για την ορκωμοσία των προσώπων για τα οποία έχουν ληφθεί αποφάσεις σχετικά με την εισδοχή στη ρωσική υπηκοότητα, λήγει», αναφέρεται στην ανακοίνωση.
Διευκρινίζεται ότι οι διατάξεις του εν λόγω διατάγματος δεν εφαρμόζονται στους αλλοδαπούς που έλαβαν διαβατήριο πριν από την εισαγωγή της υποχρέωσης ορκωμοσίας, καθώς και σε εκείνους που, κατά την ημερομηνία προσχώρησης στην ιθαγένεια, είχαν απαλλαγεί από τη λήψη του.
Η διαδικασία έγινε υποχρεωτική την 1η Σεπτεμβρίου 2017. Σε περίπτωση άρνησης ορκωμοσίας, η απόφαση χορήγησης ρωσικής υπηκοότητας ακυρώνεται.
Newsbomb – Freepik photo
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Σπουδαία ανακάλυψη σε αρχαία ελληνική πόλη: Βρέθηκε κεφαλή του αγάλματος του Ερμή 1.800 ετών – Δείτε εικόνες
- Ηράκλειο: Τρεις συλλήψεις για ζωοκτονία – Οι δράστες μπήκαν σε ποιμνιοστάσιο και θανάτωσαν 40 αρνιά
- Ραγδαίες εξελίξεις στον Παναθηναϊκό: Προς πώληση ο Τετέ, φέρνουν άμεσα τον Παντελίδη οι «πράσινοι»
- Αλιάγας και Ρέμος έκαναν μαζί Πρωτοχρονιά στη σκηνή και τραγούδησαν το “My Way”, vid
- «Άφρονα και επικίνδυνη» χαρακτηρίζει ο Ιρανός ΥΠΕΞ την απειλή του προέδρου Τραμπ
- Παναθηναϊκός: Επιστρέφει στο «τριφύλλι» ο Γιώργος Κάτρης
- Χάρκοβο: Η Μόσχα διαψεύδει αναφορές περί ρωσικής επίθεσης – Πόσοι είναι οι νεκροί μετά την ουκρανική επίθεση εναντίον της Χερσώνας
- Ο Στ. Αγγελούδης αποχαιρετά τον Χρ. Σαραντόπουλο: «Μάχιμος, ενεργός πολίτης και φωτεινή προσωπικότητα»
- ΠΑΣΟΚ σε ΝΔ για αγρότες: “Αντί να αναζητάτε ευθύνες σε κυβερνήσεις πριν από 45 χρόνια, αναλάβετε τις δικές σας”
- Δανία: Απαστράπτουσα η βασίλισσα Μαίρη με χρυσή τουαλέτα και τιάρα σε δεξίωση στο παλάτι, vid









