«Αυτό το βραβείο δεν ανήκει σε μένα, ανήκει σε όλους, όσοι καθημερινά αγωνίζονται για τη συλλογική μας προσπάθεια να επανασυστήσουμε την Μητροπολιτική Αττική, μέσα από ένα ολιστικό rebranding, στις πιο δυναμικές αγορές του κόσμου» δήλωσε ο περιφερειάρχης Αττικής Νίκος Χαρδαλιάς, παραλαμβάνοντας το βραβείο από τον υπουργό Υποδομών και Μεταφορών Χρήστο Σταϊκούρα.
Ο κ. Χαρδαλιάς παρατήρησε ότι: «Στην προσπάθεια που κάνει η Αττική, τα αυτονόητα δεν είναι διεκδικούμενα. Χρειάζεται κόπος, δυναμισμός και, το κυριότερο, πίστη και συνέπεια στον στόχο μας. Αυτό κάνουμε στην Περιφέρεια, μέσα από ένα συγκεκριμένο στρατηγικό σχέδιο, στο οποίο εντάσσουμε τους άξονες του τουριστικού αφηγήματός μας: τον πολιτισμό, τη γαστρονομία, τις περιπατητικές διαδρομές, τα ιστορικά τοπόσημα της Αττικής».
Αναφερόμενος στην περαιτέρω αξιοποίηση του διάσημου brand name της ευρύτερης περιοχής της πρωτεύουσας, υπό το γενικό σύνθημα «Visit Attica», ο κ. Χαρδαλιάς, σημείωσε ότι έχει ήδη επιτευχθεί σημαντική αύξηση της μέσης παραμονής και δαπάνης προσθέτοντας: «Αντιλαμβανόμαστε ότι η δική μας ευθύνη είναι μεγάλη και μοναδική, αλλά όλο αυτό θα χτίζεται βήμα με το βήμα, μέρα με τη μέρα, ώστε η Αττική να πάει μπροστά – και μόνο μπροστά».
Τέλος σημειώνεται ότι τα Greek Hospitality Awards, που διοργανώνονται επί μία δεκαετία, αποτελούν έναν από τους κορυφαίους θεσμούς στον χώρο του τουρισμού σε πανευρωπαϊκό επίπεδο, με στόχο την επιβράβευση και την προβολή των πιο καινοτόμων φορέων, οργανισμών και επιχειρήσεων της ελληνικής τουριστικής αγοράς.
ΑΠΕ-ΜΠΕ / photo: eurokinissi
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Επιβεβαίωσε και το Πεντάγωνο! Νέα περίοδος δείχνει να ξεκινά μεταξύ Ρωσίας και ΗΠΑ
- Η μπλε πεταλούδα Atlas με τα 229 χρωμοσώματα ανοίγει νέους δρόμους στην κατανόηση της εξέλιξης
- Αυτά τα μέτρα ανέφερε το ΥΠΑΑΤ για τον περιορισμό της ευλογιάς των αιγοπροβάτων
- Tο Taste Atlas τίμησε ξανά την Ελλάδα: Τα δύο παραδοσιακά γλυκά με τυρί στα καλύτερα του κόσμου
- Η Gen Z δίνει πνοή στα vintage και second hand καταστήματα – Η “γρήγορη μόδα” ήρθε και στην Ελλάδα
- «Θέλουμε να αποφύγουμε το lockdown»! Ανησυχία για την κτηνοτροφία και την γεωργία στην Ελλάδα
- Bασίλισσα Καμίλα: Το πρόβλημα υγείας που την ταλαιπωρεί – Ελπίζει να αναρρώσει για την επίσκεψη Τραμπ
- Γκουτέρες: «Παρακολουθούμε τη συστηματική καταστροφή της πόλης της Γάζας»
- Νέες απόκοσμες εικόνες από το Κάλλιο – Αναδύθηκε το βυθισμένο χωριό στη λίμνη Μόρνου
- Ισραήλ: Αναχαιτίστηκε πύραυλος που εκτόξευσαν οι Χούθι της Υεμένης