«Ο κ. Μητσοτάκης ούτε θέλει ούτε μπορεί να σταθεί στο πλευρό των μη προνομιούχων και των μεσαίων στρωμάτων»- «η κοινωνική πλειοψηφία έχει επιλογή. Ένα ισχυρό ΠΑΣΟΚ».
Ολόκληρη η δήλωση του κ. Τσουκαλά έχει ως εξής:
«Ο Πρωθυπουργός επιβεβαίωσε την αποτυχία της κυβέρνησης να λύσει τα μεγάλα κοινωνικά προβλήματα, που προκαλούν οι επιλογές και οι παραλείψεις της.
Ενώ αρνείται πεισματικά την μείωση του ΦΠΑ επί τέσσερα χρόνια και ενώ μαίνεται η πληθωριστική κρίση που έχει καταρρακώσει στην προτελευταία θέση στην ΕΕ την αγοραστική δύναμη των πολιτών, σήμερα είπε ότι θα το εξετάσει!
Με την ξαναζεσταμένη ανακοίνωση ενός έκτακτου βοηθήματος, -ήδη από τη ΔΕΘ-, απέφυγε την παραμικρή ουσιαστική δέσμευση για την ενίσχυση των συνταξιούχων, των οποίων το εισόδημα εξανεμίζεται από την προσωπική διαφορά και την εισφορά αλληλεγγύης.
Παρά τα φορολογικά υπερέσοδα, παρέπεμψε στις καλένδες τη μείωση των φορολογικών συντελεστών και των τεκμηρίων.
Δεν βρήκε ούτε μια λέξη να πει για την απαξίωση του Εθνικού Συστήματος Υγείας.
Το πραγματικό εισόδημα των πολιτών υποχωρεί σταθερά και οι ανισότητες διευρύνονται ραγδαία.
Είναι πλέον φανερό ότι ο κ. Μητσοτάκης ούτε θέλει ούτε μπορεί να σταθεί στο πλευρό των μη προνομιούχων και των μεσαίων στρωμάτων.
Η κοινωνική πλειοψηφία έχει επιλογή. Ένα ισχυρό ΠΑΣΟΚ».
(ΑΠΕ -ΜΠΕ / photo: eurokinissi)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Ο βασιλιάς Κάρολος στην Εβδομάδα Μόδας του Λονδίνου μετά τη σύλληψη του αδελφού του, vid
- Μπουρκίνα Φάσο: Τζιχαντιστική οργάνωση ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση εναντίον δασοφυλάκων
- Κουρτουά: Ο τερματοφύλακας της Ρεάλ έγινε συνιδιοκτήτης με τον Τζόκοβιτς στη γαλλική Λε Μαν
- ΕΛΑΣ: Αυξημένα μέτρα οδικής ασφάλειας για τις Απόκριες και την Καθαρά Δευτέρα
- ΗΠΑ: Η δημοσκόπηση που προκαλεί ενδιαφέρον μετά τις τελευταίες ραγδαίες εξελίξεις με τους «φάκελους Έπσταϊν»
- “Καμπανάκι” από την ESET: 6 στα 10 παιδιά χρησιμοποιούν chatbots AI – Ποιοι είναι οι κίνδυνοι
- Εξαρθρώθηκε μεγάλο κύκλωμα ναρκωτικών στη Ρόδο – Πάνω από 700.000 ευρώ η αξία της κοκαΐνης
- Θεσσαλονίκη: Ελεύθερη με περιοριστικούς όρους 56χρονη που καταγγέλθηκε για σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκου
- Γάζα: Η Ινδονησία αναλαμβάνει την υποδιοίκηση της Δύναμης Σταθεροποίησης
- Η φράση του Πεσκόφ για την Κάλας μάλλον τα λέει όλα
ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ
Κάθε μέρα μαζί
ΑΠΟΚΡΙΕΣ
ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ
ΛΟΓΙΣΤΕΣ
ΕΝΑΕΡΙΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ
ΕΚΑΒ
ΤΡΟΦΙΜΑ
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ
ΕΜΠΟΡΙΟ
ΚΟΥΝΟΥΠΙΑ









