Η Denise Prudhomme, 60 ετών, βρέθηκε νεκρή από την επιτόπια ασφάλεια σε ένα γραφείο στον τρίτο όροφο στο γραφείο της εταιρείας στο Tempe της Αριζ., την Τρίτη, 20 Αυγούστου, σύμφωνα με δήλωση της αστυνομίας.
Σύμφωνα με το Γραφείο Ιατροδικαστή της Κομητείας Maricopa, πέθανε από «αιφνίδιο καρδιακό θάνατο». Ο τρόπος του θανάτου της αναφέρθηκε ως φυσικός, αποκάλυψε τώρα ο ιατροδικαστής.
Ένας υπάλληλος που δεν κατονομάζεται είπε ότι πολλά άτομα ισχυρίστηκαν ότι μύρισαν μια “άσχημη μυρωδιά” στο γραφείο, αλλά “το πέρασαν ως ελαττωματικό υδραυλικό σύστημα”, σύμφωνα με το KPNX, θυγατρική του NBC . Το κτίριο διαθέτει ασφάλεια όλο το 24ωρο, αν και οι περισσότεροι υπάλληλοι εργάζονται εξ αποστάσεως.
Μετά τον θάνατό της, η εταιρία είπε στο PEOPLE σε μια δήλωση ότι η εταιρεία ήταν «βαθιά λυπημένη για την απώλεια του συναδέλφου μας».
«Οι σκέψεις μας είναι με την οικογένειά της και τους αγαπημένους της και είμαστε σε επαφή για να διασφαλίσουμε ότι θα έχουν καλή υποστήριξη κατά τη διάρκεια αυτής της δύσκολης στιγμής», πρόσθεσε η ανακοίνωσή τους.
«Είμαστε δεσμευμένοι στην ασφάλεια και την ευεξία του εργατικού μας δυναμικού και επανεξετάζουμε τις δικές μας εσωτερικές διαδικασίες μετά από αυτό το γεγονός», κατέληξε η εταιρεία. “Σύμβουλοι είναι διαθέσιμοι για να υποστηρίξουν οποιονδήποτε εργαζόμενο επηρεάζεται από αυτό το γεγονός.”
«Το γραφείο της βρισκόταν σε μια απομακρυσμένη περιοχή του κτηρίου και κανείς δεν την έλεγξε για τέσσερις ημέρες», συνέχισε το σωματείο. «Η εταιρία παρακολουθεί κάθε μας κίνηση και πάτημα πλήκτρων χρησιμοποιώντας τηλεχειριστήρια, ηλεκτρονικές τεχνολογίες… ωστόσο, η Ντενίζ πέρασε απαρατήρητη στο γραφείο της για τέσσερις ημέρες».
photo: pixabay
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Ο μεγαλύτερος φόβος διεθνιστών και δεξιών είναι κοινός
- ΚΚΕ: Ο κ. Μητσοτάκης δεν έβγαλε άχνα για τα μεγάλα οικονομικά συμφέροντα
- Tεράστιο άγαλμα: Μια κοντινή ματιά στον Ραμσή Β’ στο Αιγυπτιακό Μουσείο, vid
- Ο Πειραιάς το δεύτερο καλύτερο μέρος για «παραδοσιακή» κουζίνα στην Ευρώπη
- Μικρό τσουνάμι έπληξε τη βόρεια ακτή της Ιαπωνίας στον Ειρηνικό μετά από σεισμό 6,7 βαθμών
- ΕΜΥ: Νεότερα στοιχεία για την επιδείνωση του καιρού – Που αναμένονται ισχυρές καταιγίδες
- Η Βολιβία και ΗΠΑ οι ανακοινώνουν την αποκατάσταση των διπλωματικών τους σχέσεων
- Ακινητοποίηση αμαξοστοιχίας στο δρομολόγιο Αθήνα-Θεσσαλονίκη – Αναχώρησε με καθυστέρηση 119 λεπτών
- Τραγωδία στην Τενερίφη: 3 νεκροί από ισχυρά κύματα που τους παρέσυραν, vid
- Κυβέρνηση για κτηνοτροφία: Χώρες που εφάρμοσαν το εμβόλιο δεν έχουν βγει εδώ και χρόνια από την ευλογιά









