Οι τουρκικές αρχές αύξησαν το επίπεδο απειλής σε όλα τα αεροδρόμια της χώρας σε σχέση με πιθανές τρομοκρατικές επιθέσεις, εξαιτίας της χθεσινής επίθεση στην Τουρκική Αεροδιαστημική Βιομηχανία!
Στην Τουρκία φέρονται να κατηγορούν την Τουρκία για το περιστατικό, ωστόσο τίποτα ακόμα δεν έχει επιβεβαιωθεί με σιγουριά.
Στο πλαίσιο αυτό, οι προφυλάξεις στα αεροδρόμια αυξήθηκαν στο πορτοκαλί επίπεδο συναγερμού για πιθανά σχέδια επίθεσης τρομοκρατικών οργανώσεων εναντίον αεροδρομίων.
Επιπλέον, μετά την απόφαση, αυξήθηκαν οι προφυλάξεις στην είσοδο και την έξοδο του Διεθνούς Αεροδρομίου Sabiha Gökçen και του έτερου αεροδρομίου της Κωνσταντινούπολης.
Ενώ τα οχήματα που εισέρχονται και εξέρχονται από τα αεροδρόμια ερευνώνται ενδελεχώς, ενώ ελέγχεται η ταυτότητα των επιβατών.
Η διεύθυνση του αεροδρομίου Sabiha Gökçen προειδοποίησε ότι ενδέχεται να υπάρξουν καθυστερήσεις λόγω των μέτρων ασφαλείας που ελήφθησαν. Στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι οι επιβάτες θα πρέπει να βρίσκονται στον τερματικό σταθμό τουλάχιστον τρεις ώρες πριν από τις πτήσεις τους.
Υπογραμμίστηκε, σύμφωνα με τουρκικά ΜΜΕ, πως αυτά τα πρόσθετα μέτρα ασφαλείας ελήφθησαν για τη διασφάλιση της ασφάλειας των πολιτών και των επιβατών του αεροδρομίου και ότι αυτή η κατάσταση ενδέχεται να συνεχιστεί για μικρό χρονικό διάστημα.
ΑΠΕ-ΜΠΕ/photo αρχείου EPA-EPA
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Τα νέα οπλικά συστήματα που παρουσιάστηκαν στην παρέλαση για την 25η Μαρτίου 1821
- Οι δηλώσεις Μητσοτάκης μετά την ολοκλήρωση της παρέλασης
- Σκόρδο: Tips που θα σας βοηθήσουν να περιορίσετε την έντονη οσμή του μετά το φαγητό
- Οι ευχές της Κίμπερλι Γκιλφόιλ για την Επέτειο της Ελληνικής Επανάστασης του 1821
- Η Μόσχα δεν έχει ενημερωθεί από το Ιράν για το σχέδιο 15 σημείων των ΗΠΑ
- Ο παράξενος λόγος που ένα χωριό στο Τέξας σταμάτησε πλέον να λαμβάνει από το υπ. Μεταφορών νέες πινακίδες οδικής κυκλοφορίας
- Ενεργειακός «πόλεμος» – Ο Όρμπαν πήρε απόφαση «φωτιά» κατά της Ουκρανίας
- Ο Σάντσεθ δηλώνει ότι ο Νετανιάχου θέλει να προκαλέσει στον Λίβανο “την ίδια καταστροφή” με τη Γάζα
- Αφιέρωμα της New York Post στις ανθισμένες ροδακινιές της Ελλάδας: «Δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο» – ΦΩΤΟ
- Τι έτρωγαν οι μη προνομιούχοι κάτοικοι της Μεσοποταμίας πριν από 5.000 χρόνια; Ερευνητές λένε ότι έχουν την απάντηση









