Από αυτές, οι 39 αντιμετωπίστηκαν άμεσα, στο αρχικό τους στάδιο, ενώ οι πυροσβεστικές δυνάμεις αντιμετωπίζουν ακόμη τέσσερις.
Τα κατά τόπους ανακριτικά γραφεία, καθώς και κλιμάκια της διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού (Δ.Α.Ε.Ε.) διερευνούν τα αίτια εκδήλωσης των πυρκαγιών.
Τέλος, η πυροσβεστική καλεί όλους τους πολίτες, να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και σε περίπτωση πυρκαγιάς, για τη δική τους ασφάλεια, να ακολουθούν πιστά τις υποδείξεις των αρμόδιων Αρχών.
Σύλληψη και επιβολή διοικητικού προστίμου για εμπρησμό από αμέλεια στη Δράμα
Στη σύλληψη ενός 87χρονου άνδρα προχώρησαν χθες οι αρμόδιες αρχές, για την πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σε δασική έκταση στην Σκαλωτή Δράμας και η οποία έχει τεθεί υπό έλεγχο. Επιπλέον στον 87χρονο επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο ύψους 2.636,71 ευρώ. Ειδικότερα, όπως αναφέρει η πυροσβεστική σε ανακοίνωσή της, συνελήφθη χθες από ανακριτικούς υπαλλήλους της πυροσβεστικής Υπηρεσίας Δράμας, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, ημεδαπός, ως υπαίτιος πρόκλησης πυρκαγιάς σε δασική έκταση από αμέλεια, στην περιοχή Σκαλωτή του δήμου Δράμας και του επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο 2.636,71 ευρώ. Ο 87χρονος θα οδηγηθεί σήμερα στην εισαγγελία Πρωτοδικών Δράμας.
(ΑΠΕ -ΜΠΕ / photo: pixabay)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Καλπάζει η παραβατικότητα των εφήβων: Συνελήφθη 15χρονη για ληστεία σε βάρος δύο ανηλίκων στη Νέα Ιωνία
- Αιτωλοακαρνανία: Η Αστυνομία καλεί τους κατοίκους να προσέχουν λόγω υπερχείλισης των φραγμάτων του Αχελώου
- Η πολυτάλαντη Βαλεντίνα Λισίτσα εύχεται για την κινεζική πρωτοχρονιά ζωγραφίζοντας! vid
- Ενώ μιλάνε στην Γενεύη, τι γίνεται με τον Ζελένσκι;
- Καταργούνται αύριο δρομολόγια στην γραμμή Κατάκολο – Πύργος – Ολυμπία λόγω βλάβης τροχαίου υλικού
- Αχελώος: Μήνυμα του 112 λόγω ελεγχόμενης υπερχείλισης του φράγματος του Στράτου στο Καστράκι Αιτωλοακαρνανίας
- Πιερρακάκης: Ο διεθνής ρόλος του ευρώ η απάντηση στις οικονομικές προκλήσεις που αντιμετωπίζει η Ευρώπη
- Ρωσία-Ουκρανία: Ολοκληρώθηκε η πρώτη ημέρα των διήμερων διαπραγματεύσεων στη Γενεύη
- Οι φράουλες βουτηγμένες στη σοκολάτα που έγιναν viral στο TikTok – Πώς να τις φτιάξετε στο σπίτι, vid
- Αλεξάνδρα Σδούκου: Η αυτοδυναμία δεν είναι κομματικός, αλλά εθνικός στόχος









