Αρχικά ο οδηγός του αυτοκινήτου ενοχλημένος από την παρατήρηση του αστυνομικού να ανοίξει την πόρτα του αυτοκινήτου του, του είπε ότι δεν έχει καμιά δουλειά να το κάνει αυτό ρωτώντας τον επίμονα τι θέλει από τον ίδιο.
Μετά από λίγο ο οδηγός ακούγεται να λέει “Ύποπτος; Για ποιό πράγμα είμαι ύποπτος στις 1.41 το πρωί, κάθε μέρα είναι 1.41 το πρωί”, ενώ μετά ζητάει από τον αστυνομικό να κλείσει επιτέλους τους προβολείς που έχει ρίξει επάνω του λέγοντας χαρακτηριστικά “Έχεις ρίξει 200.000 προβολείς επάνω μου, κλείστους”.
Ο αστυνομικός ακούγεται να του απαντά ότι δεν μπορεί να επικοινωνήσει μαζί του και ότι δυσκολεύεται με τον οδηγό να απαντά “Γιατί θέλεις να επικοινωνήσεις μαζί μου; Απλά τρώω το μπέργκερ μου, παράτησέ με ήσυχο” με τον αστυνομικό να απαντά ότι είναι ύποπτος και τον οδηγό να απορεί “Δηλαδή το να τρώω ένα μπέργκερ θεωρείται ύποπτο; Τα φώτα μου είναι αναμμένα αλλά δεν έχω ανάψει τη μεγάλη σκάλα, δεν θέλω να ενοχλώ την κυκλοφορία. Μου χαλάς το δείπνο μου!” συνεχίζοντας να τρώει τις πατάτες του ακάθεκτος.
Μετά από λίγο ο αστυνομικός λαμβάνει σήμα από το κέντρο, μιας και ταυτοποίησαν το αυτοκίνητο με τον οδηγό μέσα και φεύγει λέγοντας “Οκ εξακριβώσαμε ποιός είσαι”.
Ο οδηγός ανοίγει το παράθυρο και ζητάει το όνομα του αστυνομικού που του έκανε τον έλεγχο λέγοντας πως δεν γνωρίζει καλά αγγλικά και να του το συλλαβίσει”
Η βραδιά λήγει με τους δύο αστυνομικούς να αποχωρούν και να του εύχονται “Καλή όρεξη” με τον οδηγό να απαντά ” Μου την χαλάσατε” μονολογώντας “Όταν δεν τους ψάχνεις τελικά έρχονται εκείνοι σ’εσένα”.
I’m dead……. 😂😂😂 poor guy !!
— Juanita Broaddrick (@atensnut) October 16, 2024
pic.twitter.com/2m4NlITLP7
photo: freepik
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Το Ισραήλ ενέκρινε αμφιλεγόμενο νόμο για θανατική ποινή σε «τρομοκράτες»
- Γ. Στουρνάρας: Δυσκολότερη η διαχείριση αυτής της κρίσης από εκείνη του 2021-22
- Πραγματική «influencer»: Γιαγιά 103 ετών δεν το βάζει κάτω και συνεχίζει να δουλεύει καθημερινά! (BINTEO)
- Ο Λευκός Οίκος ισχυρίζεται πως οι συνομιλίες με το Ιράν προχωρούν
- Άρχισε η βεβαίωση κλήσεων από τις κάμερες Τεχνητής Νοημοσύνης
- Απίστευτος εφιάλτης για γυναίκα στη Φλόριντα: Πώς ένα παγωτό άλλαξε για πάντα τη ζωή της
- Ενεργειακή κρίση: Οι δρόμοι οδηγούν στον Πούτιν – Αυτή η χώρα το έχει καταλάβει
- «Οδοντωτός»: Το ΤΕΕ αναλαμβάνει τη μελέτη για την επαναλειτουργία του
- Ελκυστικά κίνητρα για να πάνε γιατροί στα νησιά της 2ης ΥΠΕ – Τι προβλέπεται για στέγαση, σίτιση και μετακίνηση
- Επαναπατρισμό του 80% των Σύρων που ζουν στη Γερμανία ζήτησε ο Μερτς από τον πρόεδρο της Συρίας









