Η ευρωβουλευτής και επικεφαλής της Φωνής Λογικής, η οποία φέρεται να ανεβαίνει δημοσκοπικά, αποκάλεσε τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, «αριστερή ψυχούλα».
«Είναι Κεντροαριστερός. Τι να κάνουμε; να τον αλλάξουμε τον άνθρωπο;», υπογράμμισε μιλώντας στο ACTION24, σχολιάζοντας την πολιτική της ΝΑ σε σχέση με το μεταναστευτικό.
Στο Μαξίμου δείχνουν να έχουν ενοχληθεί στον μέγιστο βαθμό, καθώς η ρητορική της κας Λατινοπούλου δείχνει να «πληγώνει» την ΝΔ από τα δεξιά!
Ως εκ τούτου υπήρξε παρέμβαση από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, Παύλο Μαρινάκη και όχι μόνο!
Απαντώντας στις αιχμές της προέδρου της «Φωνής Λογικής», Αφροδίτης Λατινοπούλου κατά της ΝΔ και του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος σημείωσε πως αποστροφές όπως «ο κ. Μητσοτάκης έχει αριστερή ψυχούλα» παραπέμπουν σε reality προγράμματα παλαιότερων εποχών. «Θεωρώ υπερβολικό να λέει η κυρία Λατινοπούλου, που εντάχθηκε στην ευρωομάδα του Ορμπάν και της Λεπέν, άρα έχει ενσωματωθεί επισήμως στην ευρωπαϊκή άκρα δεξιά, ποια είναι και ποια δεν είναι η Νέα Δημοκρατία», σημείωσε ο Παύλος Μαρινάκης και τόνισε ότι στο Μεταναστευτικό η κυβέρνηση έχει επιλέξει να ακολουθήσει το δρόμο της υπευθυνότητας με αποτέλεσμα να έχουν μειωθεί αισθητά οι διαμένοντες στις δομές ανά την επικράτεια και δη στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου.
Όπως προκύπτει, η απώλεια ψήφων προς τα δεξιά έχει θορυβήσει το Μέγαρο Μαξίμου, το οποίο δεν θα αφήνει πλέον χωρίς απάντηση παρεμβάσεις δεξιότερα της Πειραιώς!
Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ/Action24 photo EPA-EPA
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Ν. Ανδρουλάκης: Όχι πολυφωνία από τα κορυφαία στελέχη, να έχουμε ενσυναίσθηση και συναντίληψη μέχρι τις εκλογές
- Σέρρες: Ζωονόσοι αφανίζουν το 1/5 των ζώων – 20.000 οδηγήθηκαν στη σφαγή λόγω ευλογιάς το τελευταίο τρίμηνο
- Α. Διαμαντοπούλου: Το επερχόμενο συνέδριο είναι η μεγάλη ευκαιρία για να αναταχθεί το κόμμα
- Το «σκοτεινό» σενάριο που κυκλοφορεί στις ΗΠΑ
- Ά.Σκέρτσος: Διαχρονικό το πρόβλημα του ελληνικού και ευρωπαϊκού μηχανισμού αγροτικών ενισχύσεων
- ΥΠΕΝ-«Αλλάζω Σύστημα Θέρμανσης και Θερμοσίφωνα» με αυξημένο κονδύλι
- Σε επιφυλακή οι Φιλιππίνες εν αναμονή του τυφώνα Kalmaegi – Χιλιάδες άνθρωποι εκκένωσαν τις εστίες τους
- Συνάντηση Μητσοτάκη με τον Αρχιεπίσκοπο Αυστραλίας
- Σ. Ζαχαράκη: Τα σχολεία στα Βορίζια θα ανοίξουν στα μέσα της εβδομάδας
- Τον Γ. Γεραπετρίτη θα συναντήσει την Τρίτη η νέα πρέσβειρα των ΗΠΑ στην Ελλάδα









