Συγκεκριμένα στην ομιλία του ανέφερε: «Τα συλλογικά μας όργανα δέχθηκαν εξώδικο και απειλή με εισαγγελικές αρχές από τον πρώην πρόεδρο Στέφανο Κασσελάκη. Για να πει ότι το παίρνει πίσω αλλά καλώς το έκανε!
Ταυτόχρονα έχει μιλήσει για εκτροπή, κουκούλες και διαπλοκή στον ΣΥΡΙΖΑ. Και δεν δέχεται τις αποφάσεις των συλλογικών οργάνων λέγοντας ότι είναι πρόεδρος πάρα την μομφή με την οποία έγινε έκπτωτος.
Και ρωτάω αν έρθει ο οποιοσδήποτε σήμερα και ζητήσει να είναι υποψήφιος κατηγορώντας το κόμμα για διαπλοκή, εκτροπές, κουκούλες, στέλνοντας εξώδικα, απειλώντας το κόμμα για εισαγγελικές αρχές και μετά το έπαιρνε πίσω λέγοντας ότι καλώς το έκανε, και υπέγραφε ως πρόεδρος ενώ δεν ήταν, θα δεχόμασταν την υποψηφιότητα του. Η απάντηση είναι προφανώς όχι.
Αυτό που συνέβη επίσης σήμερα με το να παλεύουν οι υποστηρικτές του Κασσελάκη τεχνητά να μην υπάρχει απαρτία και να μην γράφονται ενώ βρίσκονται στον χώρο λέγεται υπονόμευση των δημοκρατικών λειτουργιών του κόμματος. Επειδή δεν έχουν πλειοψηφία προχώρησαν σε αυτές τις αδιανόητες ενέργειες. Δεν τους πέρασε, απέτυχαν και σε αυτό.
Τις προηγούμενες μέρες είδαμε sms για κινητοποιήσεις έξω από την Κ.Ε. μέχρι και τον ίδιο τον Στέφανο Κασσελάκη να καλεί κόσμο να μαζευτεί έξω από την αίθουσα Συνεδρίου όταν αυτό θα διεξαχθεί. Λες και οι Κ.Ε. και τα συνέδρια είναι αρένες μάχης. Είμαι βέβαιος ότι σε όλους θυμίζουν κάτι αυτά. Όλες αυτές οι πρακτικές δεν έχουν σχέση με την Αριστερά και τον δημοκρατικό χώρο. Για αυτό ο κατήφορος πρέπει να σταματήσει εδώ».
ΑΠΕΜΠΕ – φωτο:eurokinissi
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Παγκόσμια Ημέρα Θρόμβωσης: Κάθε 6 δευτερόλεπτα χάνεται μία ζωή από επιπλοκές θρόμβων
- Τι διέψευσε η Ρωσία σε σχέση με υποβρύχιό της
- ΥΠΠΟ: Ολοκληρώνονται τα αντιπλημμυρικά έργα στον αρχαιολογικό χώρο του Δίου
- Τα απίστευτο «πλωτό γυάλινο δάσος» που έχουν κατασκευάσει οι Κινέζοι, vid
- Αστροναύτης μοιράζεται εκπληκτική φωτογραφία του Έβερεστ από το διάστημα
- Πιερρακάκης: «Η συνένωση ΟΠΑΠ – Allwyn αντανακλά τη δυναμική της ελληνικής οικονομίας»
- Συγκινητικά μηνύματα «πλημμύρισαν» το διαδίκτυο για τον θάνατο της Νταϊάν Κίτον
- Η Γαλλία θα διαδραματίσει “ιδιαίτερο ρόλο στη διακυβέρνηση της Γάζας” στο πλευρό της Παλαιστινιακής Αρχής
- Τρελός αριθμός ανθρώπων έχει εγγραφεί για το τσιπ εγκεφάλου του Έλον Μασκ!
- Γάζα: Η Κίνα χαιρετίζει την απελευθέρωση Ισραηλινών ομήρων