με αφορμή την πρόθεση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης να καταθέσει αίτημα για σύσταση προανακριτικής επιτροπής για το δυστύχημα των Τεμπών.
Συγκεκριμένα, κύκλοι του κυβερνώντος κόμματος τονίζουν ότι «για μία ακόμα φορά ο ΣΥΡΙΖΑ προσπαθεί να αποκομίσει μικροκομματικά οφέλη από το τραγικό δυστύχημα των Τεμπών, το οποίο ερευνάται από τη Δικαιοσύνη» σημειώνοντας πως «είναι σαφές ότι και η νέα απόπειρα εργαλειοποίησης της υπόθεσης, που χρησιμοποιείται ως ”πυροτέχνημα” από την αξιωματική αντιπολίτευση για να αποφύγει τα πολιτικά της αδιέξοδα, στερείται κάθε νομικής και ουσιαστικής βάσης».
Οι ίδιες πηγές τονίζουν, πάντως, ότι «θα απαντήσουμε αναλυτικά, όταν θα υπάρξει επίσημο αίτημα» και σημειώνουν: «Δεν μπορούμε, όμως, να μην σχολιάσουμε το γεγονός ότι για πρώτη φορά στα 50 χρόνια της σύγχρονης Ελληνικής Δημοκρατίας, βλέπουμε έναν πολιτικό, που έχει καταδικασθεί αμετάκλητα και με ομόφωνη απόφαση του Ειδικού Δικαστηρίου για αδίκημα ιδιαίτερης ηθικής απαξίας, να δηλώνει ότι θα καταθέσει αίτημα για σύσταση προανακριτικής επιτροπής».
ΑΠΕΜΠΕ – φωτο:eurokinissi
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Η Γερμανία λέει ότι το Κατάρ, η Αίγυπτος και η Τουρκία ασκούν πίεση για τον αφοπλισμό της Χαμάς
- Γάζα: Επιβιβάσθηκαν σε λεωφορεία οι 1.966 παλαιστίνιοι φυλακισμένοι που πρόκειται να απελευθερωθούν
- Τραγωδία στις ΗΠΑ: 4 νεκροί και τουλάχιστον 20 τραυματίες μετά από πυροβολισμούς σε εστιατόριο
- Ίδιο το σκηνικό του καιρού σήμερα με 25άρια αλλά και τοπικές βροχές – Δείτε σε ποιες περιοχές
- «Ευχαριστούμε»: Πανό τεραστίων διαστάσεων στο Τελ Αβίβ για τον Τραμπ, vid
- Καταρρακτώδεις βροχές στο Μεξικό: 44 νεκροί, οι αρχές πασχίζουν να ανοίξουν δρόμους, vid
- Γυναίκα στα Ιμαλάια σηκώνει άνετα ένα δεμάτι άχυρα 40 κιλών – Η τουρίστρια προσπαθεί μάταια! vid
- Τελ Αβίβ: πλήθος κόσμου συρρέει στην πλατεία των Ομήρων
- Θέλουν να απονείμουν στον Τραμπ την κορυφαία πολιτική τιμητική διάκριση του Ισραήλ
- Ξεκίνησαν πυρηνικές ασκήσεις του ΝΑΤΟ