- την πραγματοποίηση 24ωρης Γενικής Απεργίας για την Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2024
- τη διενέργεια ενημερωτικής καμπάνιας, η οποία θα ξεκινήσει άμεσα σε όλες τις περιφέρειες της χώρας με ιδιαίτερη βαρύτητα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, με στόχο τη μαζική κι ενωτική συμμετοχή στην 24ωρη Γενική Απεργία.
«Η Κυβέρνηση, αδυνατεί να εφαρμόσει πολιτικές που ενισχύουν την αγοραστική δύναμη των εργαζομένων, η οποία έχει μειωθεί κατά 8% από το 2019. Με την επιδοματική πολιτική και τα pass δεν λύνονται δυστυχώς τα προβλήματα.
Απαιτούνται άμεσα μέτρα για την αντιμετώπιση της ολιγοπωλιακής συγκρότησης της αγοράς και των καρτέλ, επαναρρύθμιση των εργασιακών σχέσεων και των Συλλογικού Εργατικού Δικαίου καθώς και εφαρμογή προγραμμάτων κοινωνικής κατοικίας με το αποθεματικό του 1,5 δις από την πρώην Εργατική Εστία.
Αυτά τα μέτρα ανταποκρίνονται στις πραγματικές ανάγκες των εργαζομένων στον ιδιωτικό τομέα και για την εφαρμογή αυτών των μέτρων θα αγωνιστούμε».
freepik photo
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Ταραντέλα: Ο πιο δημοφιλής χορός της Κάτω Ιταλίας με τις αρχαίες ελληνικές ρίζες, vid
- Φον ντερ Λάιεν: Αντιμέτωπη ξανά με πρόταση μομφής η πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για τη συμφωνία “Mercosur”
- Η Γροιλανδία απειλεί να φέρει στην επιφάνεια «την βαθιά ασθένεια εντός της διατλαντικής συμμαχίας»
- “Ποιον δρόμο θα πάρεις Γροιλανδέ;”- Η ανάρτηση του Λευκού Οίκου με τα έλκηθρα σε σταυροδρόμι
- Κιάρα Φεράνι: Η κορυφαία influencer της Ιταλίας, αθωώθηκε για το «Pandorogate»
- Έληξε η συνάντηση της αντιπροσωπείας Δανίας-Γροιλανδίας με τον αντιπρόεδρο και τον ΥΠΕΞ των ΗΠΑ
- «Οικία Κοκοβίκου»: Οι αρχαιότητες που αποκαλύφθηκαν στην αυλή του «Αντωνάκη και της Ελένης» – Δείτε εικόνες
- Παρούσα η Ρωσία στην Μέση Ανατολή – Τι φέρεται να ισχύει αυτή την στιγμή
- Η νέα παγκόσμια τάση! «Πυρετώδεις» διεργασίες στο παρασκήνιο
- Βίντεο με τη φρεγάτα «Κίμων» να μπαίνει σε ελληνικά νερά – «Το μέλλον του Πολεμικού Ναυτικού καταπλέει»









