Είμαι ευγνώμων στον Τζο Μπάιντεν, το Κογκρέσο των ΗΠΑ και τα δύο του κόμματα, Ρεπουμπλικάνους και Δημοκρατικούς, καθώς και σε ολόκληρο τον αμερικανικό λαό για τη σημερινή ανακοίνωση της μεγάλης αμυντικής βοήθειας των ΗΠΑ για την Ουκρανία συνολικού ύψους 7,9 δισεκατομμυρίων δολαρίων και κυρώσεων κατά της Ρωσίας.
Εκ μέρους του ουκρανικού λαού και των γενναίων πολεμιστών μας στην πρώτη γραμμή, ευχαριστώ τον πλησιέστερο σύμμαχό μας, τις Ηνωμένες Πολιτείες, που βρήκε τρόπο να διαθέσει την υπολειπόμενη βοήθεια στην Ουκρανία και να διασφαλίσει ότι η προεδρική εξουσία δεν θα λήξει μέχρι το τέλος του το οικονομικού έτους των ΗΠΑ.
Θα χρησιμοποιήσουμε αυτή τη βοήθεια με τον πιο αποτελεσματικό και διαφανή τρόπο για να πετύχουμε τον κύριο κοινό μας στόχο: νίκη για την Ουκρανία, δίκαιη και διαρκή ειρήνη και διατλαντική ασφάλεια.
Είμαι ευγνώμων στις Ηνωμένες Πολιτείες για την παροχή των όπλων που είναι πιο κρίσιμα για την προστασία του λαού μας.
Μια επιπλέον μονάδα αεράμυνας Patriot, άλλες δυνατότητες αεράμυνας και αναχαιτιστές, drones, πύραυλοι μεγάλου βεληνεκούς και πυρομαχικά αέρος-εδάφους, καθώς και κεφάλαια για την ενίσχυση της αμυντικής βιομηχανικής βάσης της Ουκρανίας.
Εκτιμώ επίσης την απόφαση να επεκτείνουμε τα προγράμματα για την εκπαίδευση περισσότερων πιλότων μας να πετούν F-16, καθώς και τα αυστηρά μέτρα κυρώσεων που επιβλήθηκαν για να περιοριστεί περαιτέρω η ικανότητα της Ρωσίας να χρηματοδοτήσει την επιθετικότητά της κατά της Ουκρανίας».
ΑΠΕΜΠΕ-EPA POOL photo
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Υπό αυτή την προϋπόθεση θα αναγνωρίσει η Ιταλία κράτος Παλαιστίνης
- Θεσσαλονίκη: Εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση για “ποτά μπόμπες” – Δρούσε με «βιτρίνα» 97 εταιρείες, vid
- Γάζα: Ο Ερντογάν ζητά κατάπαυση του πυρός
- Ηράκλειο: Τηλεφωνικές απάτες με λεία 90.000 ευρώ και κοσμήματα αξίας 30.000 ευρώ
- Οι Ρώσοι κατέρριψαν 34 ουκρανικά drones πάνω από εδάφη τους
- Θεσσαλονίκη: Ισόβια κάθειρξη στους τρεις Αλβανούς για τα 21 κιλά κοκαΐνης
- Βρετανία: Ουίλιαμ και Κέιτ επισκέφθηκαν το Σάουθπορτ, όπου δολοφονήθηκαν τρία κορίτσια
- ΟΗΕ: Συνάντηση Μητσοτάκη – Χριστοδουλίδη στο περιθώριο της Γενικής Συνέλευσης
- Έζησε από “θαύμα”! 13χρονος ταξίδεψε από την Καμπούλ στο Δελχί κρυμμένος στο σύστημα προσγείωσης του αεροσκάφους
- Η αναφορά του Τραμπ στην Ελλάδα! Το νούμερο που μάλλον τον έχει σοκάρει
Κύρια Θέματα


















ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ
Κάθε μέρα μαζί

ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ

ΑΠΑΤΗ

ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΟΡΜΟΣ

ΜΙΧΑΗΛΙΔΟΥ

ΘΕΡΙΝΕΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΔΥΠΑ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

ΚΑΙΡΟΣ
