Όσοι παρακολούθησαν το βίντεο είπαν ότι είναι ανένδοτοι στο «να ξαναφάνε παγάκια» αφού είδαν πώς φτιάχνονται.
Ο τεχνικός σέρβις παγομηχανών – « Ice Machine 411 » – ασχολείται με τις μηχανές «σχεδόν κάθε μέρα» και γνωρίζει σοβαρά τη δουλειά του.
Ο δημιουργός περιεχομένου επισκευάζει, καθαρίζει και αντικαθιστά παγομηχανές, ενώ το τεκμηριώνει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στους ακόλουθούς του.
Σε ένα από τα πολλά βίντεό του, ο τεχνικός ρίχνει μια ματιά σε αυτό που φαίνεται να είναι μια παλιά παγομηχανή που – ας πούμε – δεν είναι στην καλύτερη κατάσταση.
“Λοιπόν πάγος ή όχι πάγος; Για να δούμε”, ξεκινά ενώ πλησιάζει το μηχάνημα.
Αφού το ανοίξετε και ρίξετε μια ματιά στον πραγματικό πάγο, όλα φαίνονται καλά. Σηκώνοντας το καπάκι από το σημείο «όπου γίνεται ο πάγος», ο Ice Machine 411 ανακαλύπτει ένα φορτίο μαύρης μούχλας πάνω του.
Είπε ότι η μούχλα είναι η «κοινή βασική αιτία αυτοάνοσων προβλημάτων, εντερικών προβλημάτων, δερματικών προβλημάτων, “ομίχλης του εγκεφάλου”, κόπωσης και πολλών άλλων».
Πηγαίνοντας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, οι θεατές σοκαρίστηκαν με αυτό που είδαν, καθώς ένα άτομο είπε: «Αρνούμαι τον πάγο όταν βγαίνω στα εστιατόρια – προσέχω τη μούχλα και τα παθογόνα».
“Τα μπαρ είναι τα χειρότερα. ΠΟΤΕ μην παίρνετε πάγο.”
Εξήγησε πώς δεν είναι δυνατή ούτε μια εργασία καθαρισμού «20 λεπτών» .
“Ο κάδος πρέπει να αδειάσει, να καθαριστεί και υπάρχει ένα συγκεκριμένο καθαριστικό και ένας αποστειρωτής που πρέπει να περάσουν από το μηχάνημα και μετά να ξεπλυθούν σωστά ώστε να μην μπουν χημικά στον πάγο”, είπε.
“Χρειάζονται μερικές ώρες για να γίνει σωστά. Οι μηχανές θρυμματισμένου πάγου είναι το χειρότερο.”
photo: pixabay
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Ιδού! Κάπως έτσι ανεβαίνουν οι τιμές σε πετρέλαιο και φυσικό αέριο
- Νέος χαμός στη Βουλή: Έντονη αντιπαράθεση Κωνσταντοπούλου-Κυβέρνησης
- Ο Ιρανός πρόεδρος επιβεβαίωσε τον θάνατο του Υπ. Πληροφοριών Ισμαΐλ Χατίμπ
- Ποιό είναι το «28ο καθεστώς» για την Ε.Ε. που ανακοίνωσε η Φον ντερ Λάιεν
- «Τρομοκρατική ενέργεια» χαρακτηρίζει η Ρωσία την επίθεση σε ρωσικό πλοίο στη Μεσόγειο
- Προσωρινά κρατούμενος ο 23χρονος για τη δολοφονία του 20χρονου στην Καλαμαριά
- Γ.Γ. ΝΑΤΟ: Οι σύμμαχοι συζητούν τρόπους για να ανοίξουν τα Στενά του Ορμούζ
- Νέες εκρήξεις στο Τελ Αβίβ μετά την εκτόξευση ιρανικών πυραύλων
- Ουκρανία: Θέλουν να ρίξουν και ανθρωποειδή ρομπότ στο μέτωπο κατά της Ρωσίας – Vid
- Βρετανία για Ιράν: Εκνευριστική η έλλειψη σχεδίου από ΗΠΑ και Ισραήλ









