Τις προοπτικές της ελληνικής οικονομίας και τα μεταρρυθμιστικά σχέδια της κυβέρνησης στη δεύτερη τετραετία παρουσίασε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης σε συνάντηση που είχε στη Νέα Υόρκη με επενδυτές, εκπροσώπους εταιρειών διαχείρισης κεφαλαίων, ασφαλιστικών οργανισμών και τραπεζών.
Ο πρωθυπουργός υπογράμμισε τη σημασία της πολιτικής σταθερότητας και της δημοσιονομικής υπευθυνότητας με παράλληλη τόνωση της ανάπτυξης, ενώ σημείωσε ότι υλοποιήθηκε η δέσμευσή του για ανάκτηση της επενδυτικής βαθμίδας κατά τον πρώτο χρόνο της δεύτερης κυβερνητικής θητείας.
Αναφερόμενος στον νέο πενταετή ευρωπαϊκό κύκλο που ανοίγει, μίλησε για τον ρόλο της Ελλάδας και για τις ευκαιρίες που αναδύονται μέσα από την εμβάθυνση της ενιαίας ευρωπαϊκής αγοράς και την πράσινη ανάπτυξη.
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης μίλησε ακόμη για την ταχεία απορρόφηση από την Ελλάδα των πόρων του Ταμείου Ανάκαμψης καθώς και για τις επενδυτικές προοπτικές στους τομείς της εκπαίδευσης και της υγείας.
(ΑΠΕ-ΜΠΕ/ photo: eurokinissi)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Super League: Αυτή είναι η τελική βαθμολογία της κανονικής περιόδου
- Η στιγμή της αναχαίτισης ιρανικού πυραύλου – Τι εμφανίστηκε στον ουρανό, vid
- Αγόρι ζήτησε το κούρεμα του Μητσοτάκη…και του απάντησε ο ίδιος στα σχόλια! Viral ΒΙΝΤΕΟ
- Βόρεια Κορέα: Ο Κιμ Γιονγκ Ουν «διορίσθηκε» εκ νέου πρόεδρος κρατικών υποθέσεων
- Αποκαθίσταται σταδιακά η ηλεκτροδότηση στην πολύπαθη Κούβα
- Η Σαουδική Αραβία ανακοίνωσε ότι δυο βαλλιστικοί πύραυλοι εκτοξεύτηκαν εναντίον του Ριάντ
- Το Ιράν απειλεί ότι θα ανταποδώσει οποιοδήποτε πλήγμα εναντίον ηλεκτροπαραγωγικών εγκαταστάσεών του
- Μάρτης… “γδάρτης” – Επιδεινώνεται ο καιρός με βροχές και χιόνια στα ορεινά
- Πυρκαγιά σε ρωσικό λιμάνι κοντά στα σύνορα με την Φινλανδία μετά από επιδρομή drones
- Ο Μιχάλης Ζαμπίδης συνάντησε την Κίμπερλι Γκιλφόιλ και σήκωσαν τις γροθιές τους – ΦΩΤΟ









