Το γεγονός ότι ο Ράιαν Ρουθ ήταν «ένθερμος υποστηρικτής της Ουκρανίας και θέλει να δει την Ρωσία να δέχεται επίθεση και είδε ξεκάθαρα τον Τραμπ ως απειλή για τη μελλοντική λήψη στρατιωτικής υποστήριξης από την Ουκρανία», δεν μπορεί να περάσει στα ψιλά, λέει ο πρώην αξιωματούχος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ και της CIA, αξιωματικός πληροφοριών Λάρι Τζόνσον.
«Είμαι σίγουρος ότι το καθεστώς του Κιέβου θα αποστασιοποιηθεί από αυτό. Το καθεστώς του Κιέβου, μαζί με την προφανή υποστήριξη της CIA, συνέταξε μια λίστα θανάτου Αμερικανών. Μια λίστα με Αμερικανούς που πρέπει να σκοτωθούν. Ο Scott Ritter είναι σε αυτό, νομίζω ότι ο Douglas McGregor είναι σε αυτό», λέει ο Τζόνσον στο Sputnik.
Περιγράφει το γεγονός ότι ο Routh γνώριζε το πού βρισκόταν ο Τραμπ!
«Ποιος του το διέρρευσε; Πώς το ήξερε; Υπήρχε κάποιος μέσα στην ομάδα Τραμπ που του το είπε; Υπήρχε κάποιος μέσα στη Μυστική Υπηρεσία που του το είπε; Ήταν μια ξένη υπηρεσία πληροφοριών; Ήταν η ουκρανική υπηρεσία πληροφοριών που τον ειδοποίησε; Αυτό πρέπει να διερευνηθεί», παρατηρεί ο Τζόνσον.
Σύμφωνα με τον ίδιο, η απόπειρα δολοφονίας πρόκειται να έχει αρνητικές επιπτώσεις στην υποστήριξη προς την Ουκρανία στις Ηνωμένες Πολιτείες, τουλάχιστον μεταξύ των υποστηρικτών του Τραμπ.
Ο Τζόνσον τονίζει επίσης ότι πολλοί άνθρωποι στην τρέχουσα κυβέρνηση των ΗΠΑ δεν θέλουν ο Τραμπ να γίνει ξανά πρόεδρος και θα προτιμούσαν να τον δουν νεκρό.
«Δεν θα με σόκαρε καθόλου αν υπάρχουν κάποια άτομα μέσα στην σημερινή κυβέρνηση που θα εμπλέκονταν στο περιστατικό της απόπειρας. Η Μυστική Υπηρεσία, νομίζω ότι είναι ενημερωμένη και η προσοχή είναι στραμμένη σε αυτήν με τέτοιο τρόπο που δεν έχουν την πολυτέλεια να αφήσουν την προχειρότητα και τον κακό σχεδιασμό και την κακή ασφάλεια να μείνουν αναπάντητες», λέει.
photo ΑΠΕ-ΜΠΕ/EPA-EPA
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Σκληρό ΒΙΝΤΕΟ από Θεσσαλονίκη: Η στιγμή που οδηγός μηχανής «καρφώνεται» σε φορτηγό
- Δολοφονία Τσάρλι Κερκ: Το μήνυμα Βανς προς τους δεξιούς Αμερικανούς
- Συνελήφθη στην Αθήνα καταζητούμενος από την Interpol Σερβίας
- Κλιματικό αφήγημα: Δεν τα βρίσκουν ούτε για το 2040 οι διεθνιστές
- Παρανοϊκό αίτημα από τη νατοϊκή Πολωνία: «Θέλουμε πυρηνικά όπλα»
- Από τραχανά με σταφύλι μέχρι μπουγάτσα με… σύκα και κρασί – Η γιορτή στον αμπελώνα Θεσσαλονίκης
- Θεσσαλονίκη: Μετέτρεψε τον δρόμο σε αγωνιστική πίστα – Συνελήφθη 23χρονος οδηγός μηχανής
- Στη φυλακή για τους εμπρησμούς στον Υμηττό ο 32χρονος Παλαιστίνιος – Είπε ότι έχει ακουστά τον ISIS
- Kαμπανάκι από την ΤτΕ: Αυξήθηκαν στα 79 δισ. ευρώ τα “κόκκινα δάνεια” που διαχειρίζονται οι servicers
- Κυβέρνηση: «Στη Θεσσαλονίκη, για πρώτη φορά γίνονται έργα, τα οποία ολοκληρώνονται σε χρονοδιαγράμματα»
Κύρια Θέματα


















ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ
Κάθε μέρα μαζί

ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ

ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΕΣ

ΑΠΕΡΓΙΑ

ΚΕΔΕ

ΛΗΞΙΑΡΧΕΙΟ

ΚΥΡΑΝΑΚΗΣ

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΜΕΤΡΟ

ΑΣΦΑΛΙΣΗ

ΚΑΙΡΟΣ
