Η πρώην υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, Χίλαρι Κλίντον, ζήτησε να διωχθούν όσοι Αμερικανοί πολίτες εμπλέκονται σε αυτό που ονόμασε «διάδοση της ρωσικής προπαγάνδας παρεμβολής στις εκλογές».
Εξήγησε μάλιστα on camera πως αυτό θα λειτουργήσει ως «αποτρεπτικό μέτρο»!
Σε συνέντευξή της στο δίκτυο MSNBC την Τρίτη, η Κλίντον τόνισε τη σημασία της απαγγελίας κατηγοριών για Ρώσους που εμπλέκονται άμεσα σε εκλογικές παρεμβάσεις, αλλά τόνισε επίσης τον ρόλο των Αμερικανών πολιτών στη διάδοση παραπληροφόρησης.
Οι απαιτήσεις της προκάλεσαν σοκ στο αμερικανικό κοινό, με πολλούς να μιλούν για δυστοπικές καταστάσεις.
«Νομίζω ότι είναι σημαντικό να κατηγορηθούν οι Ρώσοι… οι οποίοι συμμετείχαν σε άμεση παρέμβαση στις εκλογές και ενίσχυσαν τον (πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ) Τραμπ το 2016», είπε η Κλίντον.
«Αλλά πιστεύω επίσης ότι υπάρχουν Αμερικανοί που ασχολούνται με αυτό το είδος προπαγάνδας και το αν θα έπρεπε να κατηγορηθούν πολιτικά ή ακόμα και σε ορισμένες περιπτώσεις ποινικά είναι κάτι που θα ήταν καλύτερο αποτρεπτικό».
Η Κλίντον τόνισε την ανάγκη να προστατευθεί η ακεραιότητα των αμερικανικών εκλογών από ξένες παρεμβάσεις, δηλώνοντας:
«Δεν πρόκειται να αφήσουμε τους αντιπάλους, είτε είναι η Ρωσία, η Κίνα, το Ιράν ή οποιοσδήποτε άλλος, βασικά να προσπαθήσουν να επηρεάσουν τους Αμερικανούς ως προς το πώς πρέπει να ψηφίσουμε. επιλέγοντας τους ηγέτες μας».
Όλα τα παραπάνω έρχονται να πλαισιώσουν το «νέο κυνήγι μαγισσών» που έχουν εξαπολύσει οι διεθνιστές της Ουάσινγκτον κατά ρωσικών δικτύων όπως το Russia Today.
ΑΠΕΜΠΕ-EPA photo
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Γ. Στουρνάρας: Η οικονομία βρίσκεται σε δυναμική πορεία, παρά την άνευ προηγουμένου αβεβαιότητα
- Εξωπραγματικό: Ένα τραπέζι ρητίνης που περιέχει ολόκληρο τον Ωκεανό! vid
- Οδηγίες της Πολιτικής Προστασίας ενόψει της επιδείνωσης του καιρού
- Αγιατολάχ του Ιράν σε ΗΠΑ: Η συνεργασία μαζί σας είναι αδύνατη όσο υποστηρίζετε το Ισραήλ
- «Καρφί» Τραμπ προς τις μαριονέτες της Ε.Ε.: «Ο Πούτιν είναι σοβαρός ηγέτης, δεν παίζεις μαζί του»
- Μερική κατάρρευση του «Πύργου των Κόμηδων», κοντά στο Κολοσσαίο
- Μαραθώνας: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις το Σάββατο 8/11 λόγω λαμπαδηδρομίας
- Θεσσαλονίκη: Πυροβόλησε στον αέρα επειδή τον ενοχλούσε παρέα παιδιών!
- Σ. Παπασταύρου: «Η Ελλάδα συνδιαμορφώνει την ενεργειακή στρατηγική της ευρύτερης περιοχής»
- Ο Αμερικανός ΥΠΑΜ επισκέφθηκε την αποστρατιωτικοποιημένη ζώνη στην κορεατική χερσόνησο









