Ένα ιδιαίτερα δυστοπικό βίντεο που αποτυπώνει την πραγματικότητα όχι μόνο στις ΗΠΑ αλλά και σε πολλά ευρωπαϊκά κράτη ανήρτησε ο Έλον Μασκ.
Αφορά το μεταναστευτικό και το πώς σε σύντομο χρονικό διάστημα μπορούν να πλημμυρίσουν ολόκληρα κράτη με «κομματικό στρατό αλλοδαπών».
Ιδού τα βήματα που αναλύει το παρακάτω βίντεο, με τον δισεκατομμυριούχο να γράφει στη λεζάντα του:
«Αυτό ακριβώς συμβαίνει»:
«Αυτό είναι το σχέδιο των Δημοκρατικών για να κυβερνούν συνεχώς:
- Πρώτον: Πλημμυρίστε τη χώρα με παράνομους μετανάστες από θάλασσα και ξηρά και από όλο τον κόσμο. Ένας πληθυσμός που αρκεί να “εξαφανίσει” τον γηγενή πληθυσμό 36 πολιτειών.
- Δεύτερον, οι ανάγκες αυτών των παράνομων μεταναστών θα έχουν προτεραιότητα σε σχέση με τις ανάγκες των πολιτών με διοχέτευση τεραστίων ποσών από τους φόρους, με επιδόματα, φαγητό, ξενοδοχεία διαμονής για να εξασφαλίσουν την πλήρη υποστήριξή τους στους Δημοκρατικούς (κομματικός στρατός)
- Τρίτον, να μην απελαθούν με κάθε κόστος, ακόμα και αν διαπράττουν εγκλήματα.
- Τέταρτον, κρατήστε τους στις πόλεις, και επίθεση σε όποιον κριτικάρει αυτές τις πολιτικές.
- Πέμπτο, κάντε απογραφή του «μη γηγενούς» πληθυσμού ώστε να αλλάξει η δύναμη των εκλεγμένων στο Κογκρέσο.
- Έκτο, Περάστε νόμο όπου θα επιτρέπεται η επιστολική ψήφος χωρίς επιβεβαίωση στοιχείων και το σημαντικότερο επιβεβαίωση αν είναι πολίτες των ΗΠΑ.»
- Έβδομο, Υποσχεθείτε πολλά προνόμια προκειμένου να κερδίσετε την πλειοψηφία των ψήφων των μεταναστών
- Όγδοο, Κερδίστε τις εκλογές
- Ένατο, Μόλις έχετε εγκαθιδρύσει μία εφ’ όρου ζωής μονοκομματική κυβέρνηση
Το καλύτερο μέρος; Όλα τα παραπάνω τα χρηματοδοτείτε με τους φόρους σας».
Δείτε ΕΔΩ το βίντεο του Έλον Μασκ.
ΑΠΕΜΠΕ-EPA photo
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Τον συνέλαβαν για παραβίαση μέτρων κατά της ευλογιάς αιγοπροβάτων στο Τριάδι Θεσσαλονίκης
- Οι Ιρανοί στέλνουν δεύτερο πολεμικό πλοίο στη Σρι Λάνκα μετά τον τορπιλισμό φρεγάτας από αμερικανικό υποβρύχιο
- Ταγιάνι: «Είμαι σε διαρκή επαφή με τον Κύπριο υπουργό Εξωτερικών – Κίνδυνος διεύρυνσης της σύρραξης»
- ΙΣΘ: Η παχυσαρκία δεν αντιμετωπίζεται με συμβουλές όπως «φάε λιγότερο και κινήσου περισσότερο» – Ανοιχτή εκδήλωση στις 7/3
- Η Τουρκία παρακολουθεί τις κινήσεις των Κούρδων! Υπάρχει μεγάλος φόβος
- Ν. Χαρδαλιάς: «Η οδική ασφάλεια είναι καθημερινή ευθύνη» – Σήραγγα κάτω από τον σταθμό ΗΣΑΠ «Νέο Ηράκλειο»
- Έκρηξη σε πετρελαιοφόρο δεξαμενόπλοιο αγκυροβολημένο στο Κουβέιτ
- Τέσσερα ξένα πανεπιστήμια κατέθεσαν αίτηση για άδεια εγκατάστασης και λειτουργίας παραρτήματος στην Ελλάδα
- Κ. Τσουκαλάς: «Το μεγάλο φαγοπότι της συμβουλοκρατίας που εκτυλίσσεται από την κυβέρνηση Μητσοτάκη»
- Boυλή: Την προσεχή Τρίτη το πόρισμα της εξεταστικής για τον ΟΠΕΚΕΠΕ









