Ο Υπουργός Υγείας υποστήριξε πως «τον Κασσελάκη τον πούλησαν οι δικοί του» και συνέχισε λέγοντας:
«Το βαθύ κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ, την εκλογή του Κασσελάκη δεν την αποδέχθηκε ούτε ένα 24ωρο, ήταν γι’ αυτούς ένα πολύ μεγάλο σοκ όπως ήταν για όλο το πολιτικό σύστημα.
Ο Κασσελάκης ήταν ένας άνθρωπος που ήρθε από το πουθενά και πήρε ένα κόμμα μεγάλο. Για εμάς που το ζούσαμε απ’ έξω ήταν περίεργο, γι’ αυτούς που το ζούσαν από μέσα ήταν ανυπόφορο, άρα θέλανε να τον φάνε οπωσδήποτε, έκανε κ αυτός ό,τι μπορούσε για να τον φάνε, δηλαδή ο άνθρωπος με την πολιτική είναι άσχετος.
Δεν λέω ότι είναι χαζός, έξυπνος είναι, αλλά είναι άσχετος. Πήρε μία θεση δύσκολη σε ένα κόμμα χαώδες και τα έκανε όλα λάθος.
Ο Νίκος Παππάς είναι case study. Είναι άνθρωπος φοβερός, Ρασπούτιν. Κατέβηκε αρχηγός, δεν βγήκε. Στήριξε τον Κασσελάκη στον β’ γύρο, τον έβγαλε.
Τον στήριξε στο συνέδριο κατά του Τσίπρα, τον υποστήριξε τώρα για να τον σώσει και αυτός ως ανταλλαγμα το έκανε πρόεδρο της κοινοβουλευτικής ομάδας, τον άδειασε στην ΚΕ και τον έφαγε γιατί χωρίς τις ψήφους του Παππά ο Κασσελάκης δεν θα τρωγόταν».
Eurokinissi photo
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Σε Ούγγρο μυθιστοριογράφο το φετινό Νόμπελ Λογοτεχνίας
- Μαξίμου: «Ανιστόρητες οι δηλώσεις Ζαχάροβα»
- Ειρήνη ή «ναυάγιο»; Τα «θολά» σημεία του σχεδίου Τραμπ για Γάζα – Πρώτη αντίδραση από Ρωσία
- Ούτε στην Ελλάδα αυτά! Σούπερ μάρκετ στην Κίνα δίνει στους υπαλλήλους 10 ημέρες… «άδεια δυστυχίας»
- Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις το βράδυ του Σαββάτου στην περιφερειακή οδό Θεσσαλονίκης λόγω Flyover
- Εθνική Ελλάδας-Παναθηναϊκός: Συμπληρώθηκε ένας χρόνος από τον θάνατο του Τζορτζ Μπάλντοκ
- Σύνοδος στο Παρίσι για “την επόμενη μέρα” της Γάζας
- ΑΔΕΔΥ – Εργατικό Κέντρο Αθήνας: Προκήρυξαν 24ωρη απεργία στις 14 Οκτωβρίου
- Το Ισραήλ λέει πως η συμφωνία για τη Γάζα θα τεθεί σε ισχύ μόνο μετά την έγκρισή της από την κυβέρνηση
- Γάζα: Ο πρόεδρος της Αιγύπτου χαιρετίζει μια “ιστορική” συμφωνία