Ο Κάρολος Γ’, 75 ετών, συνάντησε κατά τη διάρκεια μια δεξίωσης τις παίκτριες από την Νέα Ζηλανδία οι οποίες τον επισκέφθηκαν στο παλάτι του Μπάκιγχαμ χθες και όταν τον είδαν ζήτησαν να τον αγκαλιάσουν. Εκείνος δεν χάλασε χατίρι και είπε «Αγκαλιάστε με, γιατί όχι».
«Εκτιμούσα πολύ αυτή την ευκαιρία να σας γνωρίσω και να έχω μια τόσο ζεστή αγκαλιά από τις περισσότερες από εσάς», είπε ο Κάρολος. «Πολύ θεραπευτικό».
Λεπτομέρειες για την πρώτη μεγάλη περιοδεία του Καρόλου μετά τη διάγνωση του καρκίνου κυκλοφόρησαν την Τρίτη, με τον Βασιλιά να ταξιδεύει στην Αυστραλία και να πραγματοποιεί κρατική επίσκεψη στη Σαμόα για μια σύνοδο κορυφής ηγετών της Κοινοπολιτείας.
Αλλά δεν θα ταξιδέψει στη Νέα Ζηλανδία και είπε: «Λυπάμαι πολύ που δεν μπορώ να έρθω στη Νέα Ζηλανδία αργότερα τον Οκτώβριο λόγω των εντολών του γιατρού, αλλά ελπίζω ότι θα υπάρξει μια άλλη δικαιολογία [να έρθει] σύντομα .’
Στο παλάτι σερβιρίστηκε σαμπάνια για τους καλεσμένους του Καρόλου, αλλά οι αθλήτριες επέλεξαν χυμό φρούτων και νερό και ο Βασιλιάς έκανε τις παίκτριες να γελάσουν όταν αστειεύτηκε για την κατάσταση.
Είπε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που έχω αυτή την ευκαιρία να σας χαιρετήσω όλες, για μια σύντομη στιγμή – προφανώς δεν μπορώ να σας δώσω ένα ποτό».
Η Ayesha Leti-Iiga, μια 25χρονη αθλήτρια της ομάδας, είπε: «Τον ρώτησα “Μπορούμε να έχουμε μια αγκαλιά;” και ο Βασιλιάς είπε “Ναι”, αλλά καθώς μπήκα να τον αγκαλιάσω, οι υπόλοιπες χίμηξαν όλες καταπάνω του».
Αφού συνάντησε τις παίκτριες, ο Τσαρλς έλαβε δύο δώρα από την ομάδα: μια φανέλα Black Ferns υπογεγραμμένη από την ομάδα και μια ξύλινη ουάκα (waka) ένα παραδοσιακό σκάφος των Μαορί με χαραγμένη τη Νεοζηλανδική παροιμία: «Είμαστε όλοι μαζί σε αυτό».
Αποδεχόμενος τα δώρα, ο Βασιλιάς είπε: «Δεν είμαι σίγουρος ότι το αξίζω αυτό».
Στη συνέχεια, ο Βασιλιάς προχώρησε στη Μεγάλη Σκάλα του Παλατιού του Μπάκιγχαμ για να συμμετάσχει στην ομάδα για μια ομαδική φωτογραφία.
Αυτό θα είναι το πρώτο ταξίδι του Καρόλου στην Αυστραλία ως Βασιλιάς, καθώς έχει επισκεφτεί στο παρελθόν 15 φορές ως Πρίγκιπας της Ουαλίας.
Photo: eurokinissi
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Συγκλονιστικοί ισχυρισμοί για την Παγκόσμια Τράπεζα! Γιατί συμβαίνει αυτό;
- «Αν πέσει η Ιερουσαλήμ, θα καεί η Κωνσταντινούπολη», δήλωσε ο Μπαχτσελί
- Ισραήλ: Μη επανδρωμένο αεροσκάφος από την Υεμένη συνετρίβη στον περίβολο ξενοδοχείου στην Εϊλάτ
- Οι Χριστιανοί στη Συρία γιορτάζουν την ημέρα του Σταυρού – Δείτε βίντεο
- «No Escape From Now»: Το ντοκιμαντέρ για τον Όζι Όσμπορν θα κάνει πρεμιέρα τον Οκτώβριο – Δείτε το συγκινητικό τρέιλερ
- Ιταλία: Πρόταση να δοθεί το όνομα του Τζόρτζιο Αρμάνι στο αεροδρόμιο του νησιού Παντελερία
- Άναυδοι οι αρχαιολόγοι: Βρέθηκαν μούμιες στην Ασία 9.500 χρόνια αρχαιότερες από τις αιγυπτιακές
- Δημοσκόπηση: Χαμός με τον αριθμό κομμάτων που μπαίνουν Βουλή! Πόσοι θα ψήφιζαν πιθανό κόμμα Σαμαρά
- «Ο ήλιος ξυπνάει σιγά σιγά»: Η NASA προειδοποιεί ότι η ηλιακή δραστηριότητα θα παραμείνει υψηλή
- ΕΣΕΕ: Το ελληνικό εμπόριο σε νέα «τροχιά» ενόψει τεχνολογικών και γεωπολιτικών εξελίξεων
Κύρια Θέματα

















