Μόνο ένα εναέριο μέσο συνδράμει όπου ενημερωθεί για ρίψη νερού και επίγεια βρίσκονται σε πλήρη επιφυλακή 20 οχήματα της Π.Υ υδροφόρες της περιφέρειας και των δήμων, καθώς και πάνω από 20 χωματουργικά μηχανήματα.
Αποφύγαμε τα χειρότερα δήλωσε στο ΑΠΕ ΜΠΕ ο αντιπεριφερειάρχης Πολιτικής Προστασίας Γιώργος Τσαπάκος, που μαζί με τον δήμαρχο Πλατανιά Γιάννη Μαλανδράκη βρίσκονται επί τόπου της πληγείσας περιοχής.
“Οι πυροσβεστικές δυνάμεις θα παραμείνουν καθ΄ όλη τη διάρκεια της νύχτας για περιπτώσεις αναζωπύρωσης”, είπε ο κ. Τσαπάκος ο οποίος μίλησε για την άμεση και καθολική όπως χαρακτήρισε επέμβαση της πυροσβεστικής “η ετοιμότητα της οποίας βοηθάει στο να προλαμβάνονται τα χειρότερα”.
(ΑΠΕ -ΜΠΕ /Μ. Λαμπαθάκης / photo: eurokinissi)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Πράκτορες της ICE ξεκινούν να αναπτύσσονται σε αμερικανικά αεροδρόμια
- Φορτώνουν με νέο σκάνδαλο τον δεξιό Όρμπαν λίγο πριν τις εκλογές: «Σοβαρή επίθεση εναντίον της Ουγγαρίας»
- Πρόσκληση στον Λευκορώσο πρόεδρο Λουκασένκο για συνάντηση στον Λευκό Οίκο μελετά ο Τραμπ
- Οι Ιρανοί διαψεύδουν τον Τραμπ: Δεν έχουμε καμία επικοινωνία με τις ΗΠΑ
- Δολοφονία 20χρονου στην Καλαμαριά: «Θέλω δικαιοσύνη για το παιδί μου» δήλωσε ο πατέρας του θύματος
- Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε Μετρό και Τραμ στις 24-25 Μαρτίου λόγω των παρελάσεων
- Θέατρο στημένο εις βάρος των ανθρώπων: Τι συμβαίνει αυτή τη στιγμή στην παγκόσμια οικονομία
- Λάρισα: Την 1η Απριλίου συνεχίζεται η δίκη για τα Τέμπη
- Ισχυρότατη έκρηξη σε αποθήκη όπλων στο Ιράν – Vid
- Ευρωπαϊκή συνδρομή για την αντιμετώπιση του αφθώδους πυρετού στη Λέσβο, ζητά Έλληνας Ευρωβουλευτής









