«Για καθαρά πολιτικούς σκοπούς υπάρχει μια προσπάθεια κυρίως από συνδικαλιστές της αριστεράς και πολιτικούς αντιπάλους μας, να περάσει η εικόνα ότι το ΕΣΥ έχει αφεθεί στη μοίρα του», τόνισε ο υπουργός Υγείας, ο οποίος ανέφερε πως προβλήματα υπάρχουν όταν το σύστημα εξυπηρετεί καθημερινά 80.000 ανθρώπους- 25 εκατ. επισκέπτες το χρόνο. «Είναι λάθος μια αστοχία που υπερπροβάλλεται να αδικεί το σύστημα και την προσπάθεια που γίνεται. Κανείς δεν μένει αβοήθητος στο ΕΣΥ» είπε με έμφαση.
Η κριτική για να έχει αξία πρέπει να είναι καλόπιστη και να βασίζεται σε πραγματικά δεδομένα, τόνισε στη συνέχεια και πρόσθεσε «Δεν μπορούμε συνεχώς να αποδεικνύουμε ότι δεν είμαστε ελέφαντες. Η προπαγάνδα είναι ψευδής. Ο πρωθυπουργός και εμείς έχουμε αγωνία για τη δημόσια υγεία και το ΕΣΥ» .
Τέλος, ο Α.Γεωργίαδης επισήμανε πως: «Πρέπει να αντισταθούμε στην απαξίωση του Συστήματος όχι για πολιτικούς λόγους αλλά για να να μην κλονιστεί η εμπιστοσύνη του κόσμου σε αυτό. Δεν μπορούμε να ακούμε ότι είμαστε αδιάφοροι ότι θελουμε να διαλύσουμε το ΕΣΥ και να το ιδιωτικοποιήσουμε»
ΑΠΕΜΠΕ – φωτο:eurokinissi
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- «Είμαστε στο 1939»: Δραματικές δηλώσεις από Υπουργό του Τραμπ, vid
- ΒΙΝΤΕΟ με τον Λουκασένκο να… κόβει ξύλα
- Τρεις κρατούμενοι κατηγορούνται για τη δολοφονία παιδοκτόνου που βρέθηκε νεκρός στο κελί του
- Λαβρόφ: Προετοιμαζόμαστε για το ενδεχόμενο να ξαναρχίσουμε τις πυρηνικές δοκιμές
- Ο Κριστιάνο Ρονάλντο αποκάλυψε γιατί απουσίαζε από την κηδεία του Ντιόγκο Ζότα
- Σοκαριστικό βίντεο: Πύθωνας έξι μέτρων τυλίγεται γρήγορα γύρω από τον λαιμό ενός άνδρα
- Ηράκλειο: Συνελήφθη 39χρονος για τηλεφωνικές απάτες στο Ρέθυμνο με λεία 8.000 ευρώ
- Πάτρα: Συνελήφθησαν 3 ανήλικοι μαθητές για διακίνηση και χρήση ναρκωτικών μέσα σε σχολείο
- Συνάντηση Κ. Μητσοτάκη με μαραθωνοδρόμους: «Η άθληση δεν είναι πολυτέλεια είναι ανάγκη»
- Πάτρα: Συνελήφθη εκπαιδευτικός για πορνογραφία ανηλίκων και κοινοποίηση γυμνών φωτογραφιών









