Ο πρώην υπουργός εκτίμησε, μάλιστα, ότι «ξεκίνησε η μετά Κασσελάκη εποχή. Κατά τη γνώμη μου δεν έχει επιστροφή και αυτό πιστοποιεί η διστακτικότητα που δείχνει ως προς αυτό που πομπωδώς είπε στα μέλη του κόμματος».
Όπως είπε για τον κ. Κασσελάκη «έχει καταλάβει ότι αν ξαναβάλει υποψήφιος δεν θα πάρει ούτε τις μισές ψήφους που είχε πάρει για την εκλογή του».
Κατά τον Γιάννη Ραγκούση «η ιδέα δεν είναι φύγε Κασσελάκη για να επιβάλουμε εμείς τον αρεστό μας, αλλά είναι παραιτήσου Κασσελάκη για να πάμε σε νέες εκλογές για να αποφασίσουν ξανά τα μέλη δίνοντας ένα τέλος στο δράμα που εκτυλίσσεται τον τελευταίο χρόνο».
Ερωτηθείς ποιον υποψήφιο στηρίζει ή θα στηρίξει στις εκλογές για ανάδειξη νέου προέδρου στον ΣΥΡΙΖΑ , ο κ. Ραγκούσης απάνησε ότι «το βασικό κριτήριο του υποψηφίου που θα στηρίξω είναι αν θα δηλώσει καθαρά την ανάληψη πρωτοβουλιών προκειμένου να εκδηλωθεί η μεγαλύτερη κατά το δυνατόν ένωση δυνάμεων στην κεντροαριστερά με όποιους το θελήσουν όπως ζητά το 80% της βάσης σε ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ. Το εγχείρημα είναι πολύ φιλόδοξο και πλέον υπάρχει ελπίδα να υλοποιηθεί».
Όσον αφορά, δε, τον Αλέξη Τσίπρα είπε πως «μπορεί να κάνει ό,τι εκτιμήσει. Δεν είμαι βέβαιος ότι είναι σε εφεδρεία, παρακολουθεί τα τεκταινόμενα» για να προσθέσει «δεν μπορεί να γίνει ένα τέτοιο εγχείρημα (σ.σ. της ένωσης δυνάμεων στην κεντροαριστερά) χωρίς να πέσουμε όλοι μαζί σε αυτό, μαζί και τα κορυφαία στελέχη»
Protothema – Eurokinissi photo
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Η καλοσύνη βρήκε στέγη σε ένα απρόσμενο μέρος: Η ψησταριά στο Ντουμπάι που μοιράζει δωρεάν φαγητό
- Voice Ρουμανίας: Διαγωνιζόμενος εντυπωσίασε τους κριτές με το “Αν είσαι ένα αστέρι” του Βέρτη, vid
- Φάμελλος: «Μας αξίζει μια Ελλάδα η οποία θα είναι προοδευτική»
- Την κόρη της υπέδειξε ως υπαίτια για την επίθεση εναντίον της δήμαρχος στη Γερμανία
- Θεσσαλονίκη: Τα 15 νέα αγγλόγλωσσα προγράμματα σπουδών που ιδρύει το ΑΠΘ
- Ιταλία: Άνοιξε για πρώτη φορά στο κοινό μυστικό πέρασμα στο Κολοσσαίο, ο «διάδρομος του Κομμόδου»
- 43χρονος επιτέθηκε στην έγκυο σύζυγο του με πιρούνι – Η κακοποιημένη γυναίκα νοσηλεύεται στο “Αττικόν”
- Παρουσία Καραμανλή, αλλά όχι Σαμαρά, ο Μητσοτάκης αναφέρθηκε σε αυτό που πλέον αφορά τις ζωές όλων
- Στον Παλαιστίνιο Όμαρ Γιάγκι το φετινό Νόμπελ Χημείας – Από τη φτώχεια στην τιμητική διάκριση
- Ισπανία: Νεκροί εντοπίστηκαν οι δύο αγνοούμενοι από την κατάρρευση κτιρίου στη Μαδρίτη – 4 τα θύματα