Ένας 58χρονος άνδρας στο Haikou, στην επαρχία Hainan της Κίνας, βίωσε πρόσφατα τον χειρότερο εφιάλτη ενός εντομοφοβικού. Ένα βράδυ, καθώς κοιμόταν, ξύπνησε με μια παράξενη αίσθηση ότι κάτι σέρνονταν στη μύτη του. Έπειτα ένιωσε κάτι να πέφτει στο λαιμό του, κι έτσι άρχισε να βήχει, αλλά τίποτα δεν βγήκε και έτσι απλά ξανακοιμήθηκε.
Την επόμενη μέρα, ξέχασε το περίεργο συμβάν και απλώς ασχολήθηκε με τη δουλειά του μέχρι που συνειδητοποίησε ότι είχε ιδιαίτερα άσχημη αναπνοή. Ακόμη και μετά από τρεις ημέρες, η αναπνοή του μύριζε ακόμα αηδιαστικά και άρχισε επίσης να βήχει κίτρινα πτύελα, οπότε αποφάσισε να ζητήσει ιατρική βοήθεια.
Ο ανώνυμος άνδρας πήγε αρχικά σε έναν ειδικό ΩΡΛ στο νοσοκομείο Χαϊνάν, αλλά η εξέταση της ανώτερης αναπνευστικής οδού δεν βρήκε τίποτα ύποπτο. Ωστόσο, ο ασθενής ήταν πεπεισμένος ότι κάτι δεν πήγαινε καλά, και έτσι επισκέφθηκε τον Δρ. Lin Ling, ιατρό αναπνευστικών και εντατικής θεραπείας στο νοσοκομείο. Διεξήγαγε αξονική τομογραφία θώρακα και βρήκε μια σκιά στο οπίσθιο βασικό τμήμα του δεξιού κάτω λοβού, που έδειχνε ότι ένα ξένο αντικείμενο είχε κολλήσει εκεί. Η συνιστώμενη πορεία δράσης ήταν μια ελάχιστα επεμβατική βρογχοσκόπηση.
«Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας, είδα καθαρά κάτι με φτερά στον βρόγχο», είπε ο Δρ Λιν . «Το ξένο σώμα ήταν τυλιγμένο με πολλά φλέγματα. Μετά την απορρόφηση του γύρω φλέγματος, το ξένο σώμα πετάχτηκε έξω. Ήταν μια κατσαρίδα.”
Μετά την αφαίρεση του ζωύφιου από την τραχεία του άνδρα, η περιοχή πλύθηκε επανειλημμένα και καθαρίστηκε από τα φλέγματα, έτσι η άσχημη μυρωδιά που προερχόταν από αυτό εξαφανίστηκε εντελώς λίγο μετά. Ο 58χρονος άνδρας ανάρρωσε πλήρως και πήρε εξιτήριο την επόμενη μέρα.
Ο Δρ Lin Ling είπε ότι τέτοιες περίεργες περιπτώσεις είναι πολύ σπάνιες, αλλά συμβούλεψε όποιον έχει λόγους να πιστεύει ότι έχει κολλήσει ένα ξένο σώμα στην κατώτερη αναπνευστική οδό να αναζητήσει ιατρική βοήθεια το συντομότερο δυνατό.
ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ
photo: pixabay
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Στη φυλακή για τους εμπρησμούς στον Υμηττό ο 32χρονος Παλαιστίνιος – Είπε ότι έχει ακουστά τον ISIS
- Kαμπανάκι από την ΤτΕ: Αυξήθηκαν στα 79 δισ. ευρώ τα “κόκκινα δάνεια” που διαχειρίζονται οι servicers
- Κυβέρνηση: «Στη Θεσσαλονίκη, για πρώτη φορά γίνονται έργα, τα οποία ολοκληρώνονται σε χρονοδιαγράμματα»
- Οι Iron Maiden έρχονται στην Ελλάδα το 2026! Ανακοινώθηκε η ημερομηνία της συναυλίας στο ΟΑΚΑ
- Τουρκία: Εξακολουθούμε να έχουμε τους ρωσικούς S-400 και δεν αλλάζει αυτό
- Ανακαλύφθηκε πίνακας 400 ετών του Ρούμπενς, «αληθινή ομολογία πίστης» – Απεικονίζει το έργο “Ο Χριστός στον Σταυρό”
- Θεσσαλονίκη: Nεκρός 29χρονος δικυκλιστής σε τροχαίο στη Λ. Γεωργικής Σχολής – Ποινική δίωξη σε 4 άτομα
- Μπορεί να το ζήσουμε και αυτό; Τι συζητιέται έντονα στο πολιτικό παρασκήνιο της Ελλάδας
- Μέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου οι μετεγγραφές των πρωτοετών φοιτητών των Πανεπιστημίων
- Δύο ουκρανικά drones φέρονται να επιτέθηκαν σε σημαντικό ρωσικό πετροχημικό συγκρότημα
Κύρια Θέματα


















ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ
Κάθε μέρα μαζί

ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ

ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΕΣ

ΑΠΕΡΓΙΑ

ΚΕΔΕ

ΛΗΞΙΑΡΧΕΙΟ

ΚΥΡΑΝΑΚΗΣ

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΜΕΤΡΟ

ΑΣΦΑΛΙΣΗ

ΚΑΙΡΟΣ
